Budi dio naše mreže

Udruga „Hrvatska za Život‟ na poticaj patera Marka Glogovića (pokretača apostolata za život udruge „Betlehem‟) pokrenula je program „Iscjeljenje očeva srca‟.

/ md

„Iscjeljenje očeva srca‟ program je za iscjeljenje rana uzrokovanih postabortivnim sindromom koji nastaje nakon iskustva spontanoga ili izabranoga pobačaja, javlja portal Muževni budite.

Kao i kod žena, osjećaj je bespomoćnosti i boli. Nose teški križ koji sami zapravo ne mogu nositi.

Muškarci koji pate od traume nakon pobačaja vlastita djeteta često se ne razumije i kao da nemaju pravo pokazati svoje osjećaje. U sebi osjećaju kako ih nešto ubija, ali ne mogu identificirati neprijatelja. Među osjećajima koji se pojavljuju su strah, tjeskoba, bijes, krivnja, tuga i depresija.

Program „Iscjeljenje očeva srca‟ organizira se u obliku duhovnih vježbi u trajanju od tri dana. Provodi se u manjim grupama, gdje očevi koriste zadane materijale i prolaze kroz različite teme i biblijske tekstove te dolaze do mira, utjehe i olakšanja. Važan dio programa su sveta ispovijed i misa.

Ove će se godine program održati u Vukovaru 9. – 12. lipnja 2022. Prijave su moguće do 31. svibnja (ili do popunjavanja mjesta) putem sljedeće poveznice.

E-mail adresa na koju se muškarci mogu javiti te dodatno informirati o samom održavanju programa: iscjeljenje.oceva.srca@gmail.com.

Broj mobitela za kontakt: +385 95 833 7775.

Plakat s obavijestima o programu / Foto: Muževni budite

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja