Budi dio naše mreže

Prije godinu dana, 7. studenog 2018., započela je s radom mrežna stranica Hrvatska katolička mreža kao dio krovne medijske organizacije Hrvatske biskupske konferencije pod nazivom Hrvatska katolička mreža u sklopu koje se još nalaze Hrvatski katolički radio i Informativna katolička agencija. Svakodnevno se na našem portalu mogu pronaći vijesti nadahnute Istinom.

/ HKM

U radu mrežne stranice HKM sudjeluju novinari Hrvatske katoličke mreže na čelu koje stoji ravnatelj HKM-a mons. Fabijan Svalina, a pod uredničkom palicom Siniše Kovačića.

“Ni okrenuli se nismo, a iza nas je već prva godina dana rada. Imamo odgovoran posao i poslanje. Promičemo Katoličku Crkvu, domovinu, duhovni rast, jačanje vjere i kulturu. Hvala vam što ste dio Hrvatske katoličke mreže”, poručio je glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić.

Redovito donosimo važne vijesti iz domovine i svijeta, Katoličke Crkve, ali i različite duhovne sadržaje. Donosimo i vlastite priče koje promiču kršćanske i obiteljske vrijednosti.

Promičemo načela Katoličke Crkve te donosimo i svjedočanstva vjernika o njihovom iskustvu vjere. Prisutni smo i na svim društvenim mrežama kako bismo s vama podijelili sve relevantne događaje iz svakodnevice.

Hvala vam što nam pomažete da zajedno ostvarimo taj cilj, hvala vam na ovih godinu dana, budite s nama i dalje!

Diana Tikvić / Foto: Josip Ninković

“Želimo kroz talente koje nam je Gospodin darovao i poslanje koje nam je povjerio zajedno s vama činiti svijet boljim mjestom za život. Mjestom gdje će Božja riječ, ljubav i dobro dominirati našim srcima i našim životima. Hvala vam što nam pomažete da zajedno ostvarimo taj cilj, hvala vam na ovih godinu dana, budite s nama i dalje!” istaknula je urednica novih medija Hrvatske katoličke mreže Diana Tikvić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja