Budi dio naše mreže

Časni sluga Božji o. fra Ante Antić ostavio je velik i neizbrisiv trag, ne samo kao izvrsni i traženi duhovnik već i kao onaj čija je živa vjera bila djelotvorna u ljubavi prema svima.

/ mdj

Onima koji su dolazili na vrata o. Ante Antića tražeći pomoć, on je po providnosti Božjoj, uvijek nalazio načina kako da im pomogne. Druge je znao poticati na ono što je i sam vjerno vršio: U vama neka vlada Božja ljubav i velika djelotvorna, praktična, realna ljubav prema bližnjemu.

“Po uzoru na o. Antića želimo pomagati onima koji su u potrebi. Stoga smo se odlučili pokrenuti Humanitarnu akciju „Kruh svoj s gladnim dijeli“ koja će trajati u prvom dijelu prikupljanja novčanih sredstava 60 dana”, želja je udruge fra Ante Antića.

Cilj nam je prikupiti donacije kojima bi kupili i osigurali kruh svagdanji za one koji ga nisu u mogućnosti kupiti. Ovom humanitarnom akcijom razveselimo srca onih koji su gladni kruha, a još više ljubavi. 

Kruh bi kupili u pekarnici Bekeraj, Tuškanova 22 koja ima oznaku (Kruh svoj s gladnim dijeli) i korisnici će ga moći preuzeti od 1.9.2023. u pekarnici Bekeraj u vremenu od 8:30 – 10:30 h. U tome nam i vi možete pomoći svojim uplatama na žiro račun, ubaciti u kasicu novac za kruh ili direktno kupnjom kruha u pekarnici.

Uplatu možete izvršiti na račun Humanitarne udruge fra Ante Antić:

IBAN: HR6823400091511234076

Opis plaćanja: “Kruh za drugoga”

 

Foto: Udruga fra Ante Antić

Od srca vam zahvaljujemo na dobroti i pomoći za našu braću i sestre u potrebi!

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja