Budi dio naše mreže

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije izvijestio je u ponedjeljak, 19. srpnja 2021. da je u Zagrebačkoj nadbiskupiji, odlukom zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića došlo do imenovanja, razrješenja i premještaja svećenika.

/ mp

Za novog sveučilišnog kapelana imenovan je vlč. Marko Čolić koji je razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Josipa u Zagrebu – Trešnjevka te je imenovan sveučilišnim kapelanom Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu, a vršit će i službu pastoralnog pomoćnika u Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu. Vlč. Marko preuzet će službu sveučilišnog kapelana početkom rujna, izvijestilo je Hrvatsko katoličko sveučilište.

Dosadašnji sveučilišni kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Odilon Gbènoukpo Singbo, budući da preuzima službu docenta na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, razriješen je službe sveučilišnog kapelana na istom Sveučilištu kao i službe pastoralnog pomoćnika u Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu.

Dosadašnjem sveučilišnom kapelanu vlč. Odilonu HKS zahvaljuje na radu, strpljenju, otvorenosti i dostupnosti, a novom sveučilišnom kapelanu vlč. Marku želi dobrodošlicu u akademsku zajednicu i Božji blagoslov u radu.

Vlč. Odilon SIngbo i vlč. Marko Čolić

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja