Budi dio naše mreže

HKR-ov prijatelj Nikola Piasevolli već godinama malim poklončićima razveseljava novinarsku ekipu Hrvatskog katoličkog radija na prigodnoj prodaji božićnih drvaca koja se i ove godine održala u sklopu Caritasove akcije "Za 1000 radosti".

/ mp

HKR-ovu voditeljicu i urednicu Tanju Popec, koja je i ove godine animirala Caritasovu akciju, Nikola je razveselio mandarinama.

“Ovo je hvalevrijedna akcija. Drago mi je da vi kao novinari i pomoćna snaga pomažete u promociji dobra. Bojao sam se da će zbog snijega doći malo ljudi, ali vidim da je i ove godine jako uspješna prodaja drvaca”, poručio je naš slušatelj i podupiratelj Nikola.

Podsjetimo, u sklopu 17. nacionalne humanitarne akcije “Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno” Hrvatski Caritas u suradnji s “Hrvatskim šumama” i Gradom Zagrebom organizirao je u subotu na Trgu bana Jelačića promotivno-humanitarni događaj na kojem su se Zagrepčankama i Zagrepčanima nudila božićna drvaca s korijenom, kako bi se i tom prilikom prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja