Budi dio naše mreže

Goran Ivanišević i Goran Prpić uručili nagrade pobjednicima Hepi turnira

HEP Opskrba održala je u Umagu 13. srpnja 2019. godine 3. Hepi turnir u sklopu 30. Plava Laguna Croatia Open Umaga, za kupce iz Hrvatske i Slovenije.

/ HKM

Umag se i ovog srpnja po 30. put pretvorio u centar vrhunskog tenisa, spektakularnih egzibicija i  dobre zabave. U sklopu jubilarnog izdanja umaškog turnira, po treći put održao se i sportsko-zabavni Hepi turnir, gdje je HEP Opskrba pripremila pravu poslasticu za svoje kupce, ljubitelje tenisa.

Turnir koji je započeo prije tri godine, postao je neodvojiv dio Plava Laguna Croatia Open Umag turnira. Na Hepi turniru glavnu su ulogu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije, njih 32 koji su se u vrhunskom teniskom nadmetanju borili za titulu najboljeg para. Posebno iznenađenje na kraju turnira bio je dolazak naših ponajboljih tenisača, Gorana Ivanišević i Gorana Prpić, koji su uručili pehare pobjednicima.

Ove je godine interes igrača bio najveći do sada, a neki od kupaca koji su uživali u međusobnom nadmetanju bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messera, Spin Vallisa, Petrokemije, Energa, Allesa, Valamara, Calucema, OIV, Mesnice Ravlić i drugih, a slovenske boje branili su predstavnici Spar Slovenije, Globinsa, RMS Investa, Oryxa i drugih.

Jako mi je drago što se iz godine u godinu sve više naših kupaca iz Hrvatske i Slovenije odlučuje zaigrati na Hepi turniru. To je jedinstven doživljaj druženja za sve tenisače amatere iz poslovnog svijeta, uz koji HEP Opskrba, kao društveno odgovorno poduzeće, nastavlja brigu o svojim kupcima i zdravom životu“, izjavio je nakon dodjele pehara direktor HEP Opskrbe Mario Puntarić.

U napetom finalu, pobjedu ovogodišnjeg Hepi turnira odnijeli su Marin Lazarić iz Imperiale Rab i Matej Nemec iz Oryxa u Sloveniji.

13.07.2019., Umag – 30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019. Egzibicijski mec, Goran Ivanisevic, Goran Prpic.
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon Hepi turnira, druženje je nastavljeno spektakularnim egzibicijskim mečom Gorana Ivaniševića i Gorana Prpića. Publika je uživala u “reprizi” prvog finala umaškog turnira između dvojice Gorana odigranog 1990. Egzibicijski meč protekao je u znaku velikog 30. godišnjeg jubileja ATP Umaga, a uz puno zabave, igre i smijeha pobjedu je, kao i prije 29 godina, odnio Goran Prpić. Ispred HEP Opskrbe  pehare im je uručio direktor Mario Puntarić.

13.07.2019., Umag – 30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019. Egzibicijski mec, Goran Ivanisevic, Goran Prpic.
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač u Hrvatskoj s više od 93.000 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo, nastavlja graditi uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima, koji se temelji na lojalnosti i povjerenju i dugogodišnjoj suradnji.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja