Budi dio naše mreže

Na poziv našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, samo za ovu priliku i prvi put u povijesti, okupit će se neka od najvećih imena našeg sporta. Prenijet će važnu poruku o ljubavi prema sportu te svojim dolaskom pomoći u realizaciji najnovijeg projekta Zaklade – gradnji multifunkcionalnih sportskih igrališta u sredinama Hrvatske kojima je pomoć najpotrebnija.

/ bg

Hrvatska je toliko puta pokazala da ima najveće srce na svijetu, a jedno baš takvo – veliko, sportsko i ponosno, zakucat će uskoro na najvažnijem meču godine – onom za djecu Hrvatske! Gem Set Hrvatska ime je sportskog i humanitarnog turnira koji će se, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, održati 12. lipnja 2019. godine na zagrebačkoj Šalati, a okupit će najveće zvijezde hrvatskog sporta.

Na poziv našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, samo za ovu priliku i prvi put u povijesti, okupit će se neka od najvećih imena našeg sporta – Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Mate Pavić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić te još brojni drugi vrhunski sportaši prenijet će važnu poruku o ljubavi prema sportu te svojim dolaskom pomoći u realizaciji najnovijeg projekta Zaklade – gradnji multifunkcionalnih sportskih igrališta u sredinama Hrvatske kojima je pomoć najpotrebnija.

Zaklada Marin Čilić kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svako dijete ima priliku ostvariti svoj potencijal i snove. Od svog osnivanja, Zaklada je kroz projekte dotakla živote više od 1000 djece. Samo u ovoj godini dodijeljeno je 15 stipendija mladim, talentiranih sportašima i klasičnim glazbenicima, dok su tri škole u Hrvatskoj donacijom Zaklade obnovile kabinete fizike i informatike. Također, donacijom je potpomognut i teniski kamp za djecu u Vukovaru. Ulaznice za veliki sportski spektakl na Šalati uskoro će krenuti u prodaju, a više informacija može se pronaći na službenoj internetskoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja