Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sport

"Hvalite ga igrom" (Ps 150, 4)

Mnogi mladi koji se bave sportom, mogu bolje razumjeti odnos s Bogom i život u kršćanskoj zajednici razumijevajući logiku sporta. Jezikom sporta mladima se može progovoriti o kršćanskim vrjednotama i evanđeoskom životu.

Sirius Open - teniski turnir za osobe u invalidskim kolicima

"Sirius Open - najdugovječniji turnir tenisa u kolicima" tema je HKR-ovih "Novih valova dobrote" u srijedu, 11. svibnja u kojima je gostovao Bojan Kovač, predsjednik Teniskog kluba osoba s invaliditetom Sirius. Urednik i voditelj emisije je Borna Marinić.

VIDEO 105-godišnja starica oborila rekord u utrci na 100 metara

105-godišnja Julia Hawkins aktivna je sportašica i oborila je rekord u utrci na 100 metara na Olimpijskim igrama za seniore u Louisiani u SAD-u. Kaže da je spremna za to da se njezin život približi kraju, no i dalje je aktivna i kaže da trči milju do dvije svaki dan.

Sveci koji su bili sportaši

Sport može biti izvrstan alat dok težimo rastu u disciplini i predanosti. U današnjem je svijetu izazov prigrliti ljubav prema sportu, a ne dopustiti da sport postane središte nečijeg života, pa čak ni života cijele obitelji. I igrači i navijači mogu doći u iskušenje da pronađu svoj identitet u izvedbi ili nastupu željene momčadi.

POLJUD Kako je fratar koji navija za Dinamo okupio splitsku mladež?

"Prije dvadeset godina bilo je nezamislivo da fratar trči maraton. Danas je to hit. Mnogi trčanjem održavaju zdravlje i rješavaju se nakupljenog stresa. Kada trčim osjećam se hrabrije, slobodnije i fizički bolje pa nastojim to dobro raspoloženje prenijeti u svoj župni ured i u susrete s drugima", rekao je župnik Župe Svete Trojice sa splitskog Poljuda fra Tomislav Hrstić za Hrvatsku katoličku mrežu, među mladima poznat i kao fratar koji trči maratone.

Zbog ovih pet svetaca zavoljet ćete sport

Mnogi sportaši, mladi ili stari, već imaju svoje omiljene svetačke uzore. Donosimo pet uzora zbog kojih ćete zavoljeti sport ili ćete ako volite sport zavoljeti ovih pet svetaca.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja