Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sport

POLJUD Kako je fratar koji navija za Dinamo okupio splitsku mladež?

"U početku je dolazilo samo nekoliko mladih, zvao sam ih telefonom, nisam odustajao. Pomalo smo ulazili u ritam. Danas mogu biti ponosan na te mlade. Frama Poljud danas broji oko 30 obećanika, 20 primljenika i 30 simpatizera koji povremeno dolaze na susrete. Na svakom susretu bude oko 80 mladih i to je uistinu lijepa brojka", rekao je župnik Župe Svete Trojice sa splitskog Poljuda fra Tomislav Hrstić za Hrvatsku katoličku mrežu, među mladima poznat i kao fratar koji trči maratone.

Zbog ovih pet svetaca zavoljet ćete sport

Mnogi sportaši, mladi ili stari, već imaju svoje omiljene svetačke uzore. Donosimo pet uzora zbog kojih ćete zavoljeti sport ili ćete ako volite sport zavoljeti ovih pet svetaca.

Veliki sportski uspjeh salezijanske mladeži

Na jubilarnim 30. Međunarodnim igrama salezijanske sportske mladeži održanima u Ljubljani od 30. travnja do 5. svibnja, ekipe iz Hrvatske bile su izuzetno uspješne.

Gem Set Hrvatska okuplja najveće zvijezde hrvatskog sporta

Na poziv našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića, samo za ovu priliku i prvi put u povijesti, okupit će se neka od najvećih imena našeg sporta. Prenijet će važnu poruku o ljubavi prema sportu te svojim dolaskom pomoći u realizaciji najnovijeg projekta Zaklade – gradnji multifunkcionalnih sportskih igrališta u sredinama Hrvatske kojima je pomoć najpotrebnija.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja