Budi dio naše mreže

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca raspisuje Natječaj za besplatni smještaj studenata u "Domu sv. Antuna Padovanskoga" u Zagrebu, Sveti Duh 33, za akademsku godinu 2021./2022.

/ hk

Smještaj je namijenjen katoličkim studentima svih fakulteta, isključivo mladićima, a prednost će imati kandidati slabijeg imovinskog stanja i boljeg prosjeka ocjena, iz obitelji s brojnijom djecom, koji već ne uživaju studentsku stipendiju, ili neku drugu financijsku pomoć slične kategorije.

Potrebni dokumenti

  • Pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u “Domu sv. Antuna Padovanskoga”;
  • Slabo imovinsko stanje u obitelji potkrijepiti potvrdom socijalnog ureda;
  • Pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik;
  • Presliku osobne iskaznice; krsnog lista; rodnog lista; domovnice; maturalne svjedodžbe;
  • Potvrdu o upisanom fakultetu;
  • Potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim nivoima i postignuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima) kao i potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad.

Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu jest potvrda da je student položio sve ispite iz protekle godine. Prijave za natječaj sa potpunom dokumentacijom primaju se  do 25. 08. 2021. Prijave slati na adresu Dom sv. Antuna Padovanskoga (za natječaj) na adresu Sveti Duh 33, 10 000 Zagreb.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama Hrvatske provincija sv. Jeronima franjevaca konventualacaVeritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga te na Facebook stranici  Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskog 2. rujna 2021.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja