Budi dio naše mreže

18. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić” održan je u petak, 19. veljače, a nagradu za najbolju skladbu dobio je fra Miroslav Petrac. "Zahvaljujem organizatori i stručnom žiriju koji je i u mojoj pjesmi prepoznao najljepši Etno izričaj", napisao je na svojem Facebook profilu fra Miroslav Petrac.

/ im

“Na dodjeli nagrade autorima i izvođačima 18. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” u Čakovcu. Zahvaljujem organizatori i stručnom žiriju koji je i u mojoj pjesmi Navek dok se vrnem v svoj zavičaj prepoznao najljepši Etno izričaj i dodjelio mi nagradu te sam tako postao dionikom ovog prekrasnog festivala. Hvala i mom prijatelju i producentu Toniju Eteroviću te svima koji su dio ove pjesme. Svima želim mir i dobro”, napisao je Fra Miroslav Petrac.

Foto: MEF, 2020, nagrade

Iz epidemioloških razloga u 2020. godini nije se mogao održati 18. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić”. S obzirom da je isti otkazan pet dana prije održavanja, a prethodile su mu brojne organizacijske i produkcijske pripreme, uz izdavanje kompilacijskog nosača zvuka, Organizacijski odbor odlučio je prigodnom svečanošću dodijeliti nagrade u sedam kategorija, prenosi portal Međimurje Press.

Uz fra Miroslava Petraca nagradu je još dobila prema ocjeni žirija najbolja debitantica MEF-a Međimurka Ivana Mikić. Fra Miroslav Petrac i Ivana Mikić  dobili nagrade za najbolju interpretaciju. Nagrade u ostalim kategorijama dobili su Goran Grgić i Danijela Pintarić, Ivan Mikulić, Toni Eterović i Leonardo Baksa Čeči.

Foto: MEF, 2020, nagrade

Napomenimo da je kompilacijski CD Međimurskog festivala 2020. od strane izdavača “Arija” kandidiran za Porin kao i neke skladbe u nekoliko kategorija.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja