Budi dio naše mreže

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković još jednom je oduševila svojim nastupom na Hanžekovićevom memorijalu, a publiku je svojim nastupom oduševila i Sara Kolak, druga hrvatska olimpijska pobjednica.

/ bg

Sandra je nakon dva dobra hica u drugoj i trećoj seriji (64.75 i 64.59) pitanje pobjednice riješila s odličnih 67.78 u petoj seriji i izazvala erupciju oduševljenja u publici.

Sandra Perković / Foto: IWCH Zagreb

Sandra Perković / Foto: IWCH Zagreb

Foto: IWCH Zagreb

“To je bilo to! Malo smo presložili listu prioriteta ove godine i shvatili da su nam Svjetsko prvenstvo, finale Dijamantne lige i Hanžek ove godinen najvažniji i tako smo se pripremali. Neke su se stvari na treningu zadnjih tjedan dana posložile i znala sam da ne mogu loše baciti. Hvala organizatorima što su napravili ovako sjajan miting i hvala publici što me je nosila. Novi krug je doista dobar, malo je prebrz. Trenutno nisam u tolikoj formi da ga mogu iskontrolirati. Da je natjecanje bilo za mjesec dana, možda bih mogla. Sljedeće godine me očekuje ponavljanje hica od 70 metara i osvajanje Hanžekovićeva memorijala “, rekla je Sandra nakon pobjedničkog nastupa.

Sara Kolak / Foto: IWCH Zagreb

Na samom početku mitinga publiku je svojim nastupom oduševila druga hrvatska olimpijska pobjednica, Sara Kolak. Već u prvoj seriji je sa 65.82 srušila 15 godina star rekord mitinga, dok je u trećoj njezino koplje odletjelo čak do 66.42! Svoje oduševljenje nastupom u Zagrebu nije mogla skriti: “Danas se dogodilo ono što sam čekala, vidi se po osmijehu. Drago mi je da se to dogodilo u Zagrebu.  Domaći miting je domaći miting i to je sasvim posebno natjecanje. Drago mi je što smo gledateljima u Hrvatskoj pokazali kako izgleda vrhunska atletika uživo. Promijenili smo neke stvari u radu, ima još puno posla i puno se toga mora poklopiti. Drago mi je da se opet smijem na jednom ovom natjecanju. Hvala svima što su došli. Sada žurim mami i tati!”

Foto: IWCH Zagreb

Foto: IWCH Zagreb

Foto: IWCH Zagreb

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja