Budi dio naše mreže

I ove godine vas Marijini obroci vode u šareni i neočekivani svijet humanitarnih maskenbala, a na kojima su za najbolje maske pripremljena zanimljiva iznenađenja.

/ mp

Maskenbal će se održati ovog četvrtka, 16. veljače, u središtu Zagreba, odnosno u Karaoke klubu Praćka s početkom u 21 sat. Sljedećeg dana, u petak 17. veljače, Marijini obroci sele se na jug, u Split, gdje će u Caffe baru Fregatte s početkom u 20 sati prvi put biti održan humanitarni maskenbal. Sljedećeg utorka, 21. veljače, maskenbal će se održati i u Kući piva u Slavonskom Brodu s početkom u 20 sati. 

Tema ovogodišnjeg maskenbala u Zagrebu i Slavonskom Brodu su „Crtići“, dok je u Splitu tema „Putuj kroz vrijeme s Marijinim obrocima“. Na maskenbalu vas očekuje mnoštvo poznatih hitova, karaoke i dobra kostimirana zabava. Sve one koji u večeri uspiju pronaći osobu koja nosi masku iz istog vremenskog razdoblja ili svoj par iz crtića očekuju bogate nagrade za najbolje maske na sve tri lokacije, kao i bogate tombole.

Razorni potresi u Siriji i Turskoj u prethodnom tjednu uzrokovali su velike materijalne i ljudske gubitke te ostavili mnoge ljude bez domova.

Kako bi pomogli stanovništvu u Siriji, volonteri Marijinih obroka ovim maskenbalima žele prikupiti donacije za 5 402 djece koja su već u programu prehrane, ali i za onu djecu i odrasle osobe koje su u potrebi. 

Prosječno je dovoljno 22 eura da se jednom djetetu osigura topli obrok na mjestu obrazovanja za cijelu školsku godinu. Marijini obroci Hrvatska zahvaljujući podupirateljima imaju otvorenih 26 školskih kuhinja, a u 2022. osigurani su topli obroci za više od 70 000 djece.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su bili dio valentinovske kampanje „Naša ljubav hrani“ u kojoj su prikupljene donacije koje će nam pomoći osigurati tople obroke za 50 djece u školskoj kuhinji „Varaždin, Hrvatska“, Benin. 

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da se odazovu i povedu svoje prijatelje na ovu izuzetno vrijednu humanitarnu akciju, učine dobro djelo za potrebite i pri tome se dobro zabave u izdanju svog omiljenog vremenskog razdoblja ili crtanog lika!

U ime djece zahvaljujemo svim podupirateljima i za najmanju donaciju!

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na info@marysmeals.hr ili na 01 5509 250. 

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X 

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja