Budi dio naše mreže

Godine 2019. Marin Bosiočić proglašen je najboljim sportašem Grada Rijeke za tu godinu u izboru Riječkog sportskog saveza. Kako je rekao župnik s riječkog Krnjeva fra Tomislav Šanko, Bosiočić redovno ministrira na misama u župnoj crkvi Sv. Nikole Tavelića

/ hk

U Župi sv. Nikole Tavelića na riječkom Krnjevu, u nedjelju 6. lipnja s početkom u 14 sati, održat će se dobrotvorna šahovska simultanka na 20 ploča sa šahovskim velemajstorom i donedavnim prvakom Hrvatske Marinom Bosiočićem.

Godine 2019. proglašen je najboljim sportašem Grada Rijeke za tu godinu u izboru Riječkog sportskog saveza. Kako je rekao župnik fra Tomislav Šanko, Bosiočić redovno ministrira na misama u župnoj crkvi Sv. Nikole Tavelića.

Sredstva će biti usmjerena za pomoć potrebitim obiteljima!

Za ulaz u ovu dobrotvornu igru potrebno je uplatiti minimalno 100 kuna, a sva sredstva bit će usmjerena za pomoć potrebitim obiteljima u Župi. Inače, Bosiočić za šah se odlučio u ranom djetinjstvu.

“Prvi je krenuo moj brat koji je bio zainteresiran za šah, a onda sam došao s njim u klub. Ja sam ostao, zavolio sam igru, a kad si dijete, želiš samo raditi ono što voliš. I velemajstorska titula je došla kao plod ljubavi prema sportu, nikad nisam osjećao neki napor ili pritisak da moram. Od kada sam postao profesionalac, trebam ulagati dodatne napore da budem što bolji“, rekao je riječki šahist Bosiočić za portal sportcom.hr.

Zainteresirani se mogu prijaviti u sakristiji nakon misnih slavlja ili putem e-mail adrese frasankot@gmail.com.

Foto: Facebook

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja