Budi dio naše mreže

Klaudia Ehmer Vorgić, direktorica “Brainobrain Internationala” za Hrvatsku, koja se obučila u Dubaiju, volontirala je u subotu na zagrebačkom glavnom trgu u Caritasovoj akciji "Za 1000 radosti". Pomagala je ljudima u odabiru božićnih drvaca.

/ Marija Pandžić

Kako nam je otkrila Emher Vorgić, “Brainobrain” akademija kod djece razvija fotografsko pamćenje, brzinu, točnost, slušačke sposobnosti i samopouzdanje.

“Naša djeca u akademiji brža su od kalkulatora”, poručila je.

Uz to što je poduzetnica, Klaudia Ehmer Vorgić je i članica Franjevačkog svjetovnog reda u zagrebačkoj župi sv. Leopolda Mandića, a u Caritasovoj akciji prodaje božićnih drvaca sudjelovala je već drugu godinu.

“Veliko zadovoljstvo je služiti. To ispunjava moje srce, a vjerujem da ispunjava svakog čovjeka koji volontira. Bilo bi dobro kad bi se svi zarazili volontiranjem i davanjem sebe. Koliko više dijelimo, toliko nas više i Gospodin daruje. Lijepo je pomoći siromašnima. Kad se družimo to je usitinu veliko bogatstvo, a i to je prava proslava Božića. Želim svakom čovjeku da se uključi u bilo koju humanitranu akciju jer to zbilja čini čovjeka vrlo sretnim”, poručila je naša volonterka Klaudia Ehmer Vorgić.

Podsjetimo, u sklopu 17. nacionalne humanitarne akcije “Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno” Hrvatski Caritas u suradnji s “Hrvatskim šumama” i Gradom Zagrebom organizirao je u subotu na Trgu bana Jelačića promotivno-humanitarni događaj na kojem su se Zagrepčankama i Zagrepčanima nudila božićna drvaca s korijenom, kako bi se i tom prilikom prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja