Budi dio naše mreže

SKAC Palma, Udruga za očuvanje planeta „I stvori Bog zemlju“ i Magis pozivaju mlade na ekološku akciju čišćenja sljemenske staze koja će se održati 18. svibnja 2024. godine.

/ mk

Prije 9 godina, točnije 24. svibnja 2015. papa Franjo je na svetkovinu Duhova Crkvi i svijetu darovao encikliku Laudato si’. Papa nas kroz encikliku želi potaknuti na molitvu, promišljanje i djelovanje za zaštitu našeg doma. Tjednom Laudato si’ obilježava se godišnjica njezine objave. Ovom simboličnom akcijom pridružit ćemo se mnogima koji će u tom tjednu diljem svijeta povezati djelovanje i molitvu za očuvanje našeg zajedničkog doma.

Hodat ćemo Leustekovom stazom do župne crkve Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata, prikupljati smeće, moliti i družiti se. Prisustvovat ćemo svetoj misi u 12:30 sati. Prijavite se za sudjelovanje popunjavanjem ovog obrasca.

Tjedan Laudato si’ se ove godine obilježava s temom: „Sjeme nade“ (Seeds of hope.) Pridruži nam se, brinimo zajedno o ljepotama stvorenoga i darovima koje nam je Gospodin povjerio.

Kontakt osoba:

Jelena Gašpar, SKAC Palma

E: odnosi@skac.hr

M: 099 371 8548

W: skac.hr

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja