Budi dio naše mreže

"Božić u Čavoglavama" započeo je klapskim koncertom u crkvi Hrvatskih mučenika zahvaljujući prijateljstvu Marije Fuzul, Bože Matića, Fra Ivana Lukaća i Marka Perkovića Thompsona, a nastavlja se do 27. prosinca kada je predviđena izvedba predstave "Bog koji dolazi".

/ at

Tradicionalni “Božić u Čavoglavama” započeo je 21. prosinca klapskim koncertom klapa zadarske županije koje ovaj božićni koncert održavaju šestu godinu zaredom.

U crkvi Hrvatskih mučenika mogle su se poslušati neke od najljepših božićnih tradicionalnih pjesama u klapskim izvedbama. Koncert se i ove godine održao zahvaljujući prijateljstvu Marije Fuzul i domaćina Bože Matića, Fra Ivana Lukaća i Marka Perkovića Thompsona, piše eBibinje.net.

“Drago nam je da možemo nastupiti u Čavoglavama i darovati ih pjesmom, raduje nas druženje s ovim ljudima koji nas uvijek lijepo dočekaju i prime, jer radost Božića upravo je u nesebičnom darivanju dobroga”, rekao je za eBibinje.net Zvonko Bralić Mišo iz klape Bibinje uz koju su nastupile i klape Kolajna iz Zadra, Uzorita iz Sukošana i Kalelarga iz Zadra koja u Čavoglavama od samog početka.

Na kraju koncerta domaćini su sudionicima uručili zahvalnice i prigodne poklone te im zahvalili što su uveličali ugođaj Božića u njihovom kraju. Zatim je uslijedila zajednička pjesma svih sudionika kojima se pridružio i Marko Perković Thompson, no to je bio samo kraj službenog druženje jer je ono neformalno u prijateljskoj atmosferi i pjesmi potrajalo do dugo u noć.

Marko Perković Thomspon na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je plakat događaja i pozvao sve da se pridruže proslavi Božića u Čavoglavama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja