Budi dio naše mreže

U sklopu novog programa Akademija za kršćansko vodstvo, Centar za duhovnost i kulturu Ignacije, provodi online istraživanje kršćanskog vodstva u Hrvatskoj. Cilj istraživanja je dobiti što bolji uvid u stanje u hrvatskom društvu, vezano uz koncept kršćanskog vodstva te ponuditi što bolji odgovor programa Akademije za kršćansko vodstvo na stvarne potrebe društva i Crkve.

/ ab

Istraživanje traje oko 10 minuta, a anketni upitnik mogu ispuniti svi zainteresirani pojedinci, bez obzira jesu li se u privatnom ili poslovnom životu nalazili u ulozi kršćanskog vođe ili su bili vođeni od nekoga koga ta sintagma predstavlja.

„Ovo istraživanje bit će važan orijentir za kreiranje i osmišljavanje budućih projekata Akademije, stoga bismo željeli istražiti percepciju i stavove ispitanika o kršćanskim vođama u Hrvatskoj te isto tako vidjeti kolika je potreba za edukacijom i konkretnijem govoru o kršćanskom vodstvu.

U našem društvu ima nas puno koji se poimamo kršćanima, ali možda ne živimo te vrijednosti. Zbog toga želimo vidjeti koje su to kvalitete kršćanskog vođe, ali i one koje nisu, kako bi mogli što cjelovitije pristupiti konceptu kršćanskog vodstva“, rekao je voditelj Centra za duhovnost i kulturu Ignacije, pater Tvrtko Barun, SI.

Podsjetimo, Centar Ignacije pokrenuo je Akademiju kršćanskog vodstva, projekt formiranja pojedinaca koji će biti spremni preuzeti odgovornost za promjene u društvu i Crkvi, vođeni kršćanskim vrijednostima.

Centar time želi ostvariti svoju viziju društva koje vode nadahnuti pojedinci koji su kompetentni, etični i pravedni u službi za opće dobro.

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije poziva sve zainteresirane da ispune anketu o kršćanskom vodstvu koja je dostupna na poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/ZRFYLWF.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja