Budi dio naše mreže

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u siječnju 2019. godine mogu ostvariti 30 posto popusta na knjigu Ivana Goluba "Čežnja za licem". Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Kršćanske sadašnjosti i na blagajni pokazati barcode iz ove objave.

/ sk

Djelo Čežnja za licem namjenjeno je iznimnim trenucima duhovne sabranosti. Autor, Ivan Golub u ovom djelu, koje se odlikuje misaonošću i jednostavnošću, otkriva čitatelju uslijed životnih teškoća nadu da je čovjek moguć, ostvarljiv te ukazuje na put kako dospjeti do ljudskog čina. Kako svaki pisac ima pred sobom određenu publiku, i ova knjiga ima svoje naslovnike. To su čitatelji koji razgovaraju s Bogom (makar sami često i ne znali da je to on), koji se pitaju za život, ne toliko odakle smo došli i kamo idemo, koliko za naš život ovdje i sada, na zemlji i tijelu, među ljudima i pred golim nebom. To je knjiga o teškoćama, pitanjima i životu do pitanja o smislu i besmislu, o postojanju i smrti. Zato će je više puta u ruke uzeti oni koji zastaju na putu bilo zbog ljepote bilo zbog pitanja.

Detaljnije o knjizi možete pročitati OVDJE. 

Da biste ostvarili popust od 30 posto na ovu knjigu Ivana Goluba, na blagajni u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti trebate pokazati ovaj barcode:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja