Budi dio naše mreže

Izdavačka kuća Veritas sa sjedištem na Svetom Duhu u Zagrebu, u sklopu župe i svetišta sv. Antuna Padovanskog, odlučila je sve korisnike ove aplikacije Hrvatske katoličke mreže nagraditi popustom od 30 posto na bilo koje njihovo izdanje.

/ sk

U knjižari Veritas na Svetom Duhu br. 33 svaki dan od 8 do 16 sati  od sada možete nabaviti niz zanimljivih izdanja, molitvenika, knjiga i CD-a s popustom od 30 posto. Ovaj trajni popust na sva izdanja Veritasa vrijedi samo za korisnike ove mobilne aplikacije i može se iskoristiti na način da korisnik osobno dođe u Veritasovu knjižaru na Sveti Duh i pokaže ovu obavijest na blagajni.

Uz najljepše molitve svetom Antunu Padovanskom, molitvenike s osnovnim molitvama, Križnim putem i pobožnostima raznim svecima svakako Vam preporučujemo tri hit knjige:

  1. „Mudrost kršćanskih mistika“

Poput svih ostalih knjiga Davida Torkingtona, i u ovoj je riječ o molitvi. Vraća nas ravno u mističnu duhovnost koju je Isus prakticirao sa svojim učenicima, u njihovoj svakodnevnoj molitvenoj rutini.

Cijena s popustom iznosi 70,00 kuna!

  1. „Mladi Stepinac – pisma zaručnici“

Sadržaj ove knjige je korespondencija dvadesetpetogodišnjeg Alojzija Stepinca, kasnijega

nadbiskupa zagrebačkog i kardinala – a danas blaženika, s Marijom Horvat, svojom zaručnicom.

Ovih osamnaest pisama (šest Alojzijevih i dvanaest Marijinih) autor Dian Baton (fra Ivon Ćuk) prenosi i tumači svojim osebujnim stilom.

Cijena s popustom iznosi 28,00 kuna!

  1. „Pustinja u gradu “ Kako živjeti molitvu u Babilonu današnjega svijeta

“Stvoriti pustinju u gradu” – to je ono što ova knjiga želi podučiti. U užurbanosti našega svakodnevnog života stvoriti si kutak tišine i samoće za molitvu i udubljivanje u Božju riječ. Pustinja ne znači  odsutnost ljudi, već prisutnost Boga. Ova je knjiga zamišljena da ti pomogne da provedeš tjedan dana u vrlo intenzivnoj molitvi, u temeljitoj potrazi za Bogom u srcu tvojih obaveza.

Cijena s popustom iznosi 35,00 kuna!

Dobro došli u knjižaru Veritas na Sveti Duh 33 svaki radni dan od 8 do 16 sati.

Knjiga je najbolji prijatelj za blagdane i u trenucima kada u njoj, uz molitvu, pronalazimo inspiraciju za ljubav prema Bogu i Katoličkoj crkvi.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja