Budi dio naše mreže

Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu studenom dostupna je knjiga Farma ševa i to uz 40% popusta.

/ im

Farma ševa

Višestruko nagrađivani roman talijanske spisateljice Antonije Arslan Farma ševa obiteljskim je sjećanjima nadahnuta priča o tragediji “blagog i maštalačkog” naroda, Armenaca, te bolnoj nostalgiji za izgubljenom zemljom i srećom. Farma ševa seoska je vila u anatolskim brdima odakle u svibnju 1915., na početku turskoga istrebljenja Armenaca, započinje mučna odiseja žena odvučenih u Siriju kroz okrutne prisilne marševe i logore. Usred smrti i očaja ove hrabre žene, vođene neiscrpnom ljubavlju prema životu, uspijevaju zadržati plamen nade u srcu…

“Stric Sempad za nas je samo legenda, no legenda nad kojom smo svi plakali. Bio je djedov jedini brat po majci, mlađi. Volio je svoj mirni gradić, svoju učmalu, pospanu provinciju, čavrljanje s prijateljima u kavani, strastvene partije tavle, lov. Učio je za ljekarnika u Konstantinopolu, ali s namjerom da se vrati kući.” Tako počinje, poput topla i umirujućega obiteljskog sjećanja, dugo putovanje Antonije Arslan kroz bol i užas naroda koji je bio žrtva prvoga genocida dvadesetoga stoljeća i koji je preživio zahvaljujući hrabrosti svojih izvanrednih žena.

Akcija je namijenjena:

– članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),

– članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),

– prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),

– korisnicima aplikacije HKM – Hrvatska katolička mreža – portal hkm.hr (evidentiraju se pokazivanjem aplikacije na mobitelu).

Redovna cijena knjige mjeseca studenoga Farma ševa iznosi 17,92 € (135,02 kn), a cijena s popustom za prijatelje Hrvatskog katoličkog radija iznosi 10,75 € (81,00 kn). Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja