Budi dio naše mreže

30 POSTO POPUSTA Posebna pogodnost za knjigu mjeseca u knjižarama Teovizije

Svi korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže u veljači 2019. godine mogu ostvariti 30 posto popusta na knjigu Marija Crvenke "Muževi u Bibliji". Potrebno je besplatno instalirati aplikaciju na svoj pametni telefon, doći u bilo koju knjižaru Teovizije i na blagajni pokazati aplikaciju na svom pametnom telefonu.

/ dt

Nakon već objavljenih knjiga: Životinje u Bibliji, Biljke u Bibliji, Minerali u Bibliji i Žene u Bibliji, autor dr. sc. fra Mario Crvenka objavljuje i finalnu knjigu ‘serijala’ – Muževi u Bibliji. Abecedno, na 366 stranica, autor nas upoznaje sa svim muževima koji se pojavljuju u Bibliji, bilo kao glavni ili sporedni akteri. Grafički bogato uređena ilustracijama, ova knjiga je nezaobilazan ‘alat’ svim proučavateljima Biblije.

“Autor navodi imena muških osoba iz Svetoga pisma, vodeći se idejom ‘tko je tko’. Uz imena navodi biblijska mjesta gdje se o pojedinoj osobi govori. I to je smisao ovog popisa, da bi uz tu informaciju čitatelj posegao za određenom biblijskom knjigom, odnosno odlomkom gdje će dobiti tekstualni i kontekstualni odgovor na pitanje tko je ta osoba. Leksikon daje poticaj lakšem pastoralno-praktičnom bavljenju Biblijom kao svojevrsna ‘konkordancija'”, u recenziji knjige piše dr. sc. fra Mario Cifrak.

Detaljnije o knjizi možete pročitati OVDJE.

Popust od 30 posto može se realizirati u knjižarama Teovizije uz predočenje instalirane aplikacije Hrvatske katoličke mreže na svom pametnom telefonu.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja