Budi dio naše mreže

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 30 posto na knjigu "Hod odraslih u vjeri" u izdanju Kršćanske sadašnjosti.

/ HKM

Ovaj katekizam za odrasle doživio je na izvornom njemačkom jeziku već mnogo izdanja, a ovo je njegov prvi prijevod na hrvatski jezik.

Nije riječ o katekizmu u strogom smislu riječi, koji po svojoj namjeri nameće određene norme i pravila, već o egzistencijalnom pristupu i promišljanju Nicejsko-carigradskoga vjerovanja u svakodnevnom životu čovjeka.

Prateći nastanak vjerovanja Crkve, knjiga svojim sadržajem potiče čitatelja da i on sam na tim čvrstim temeljima raste u vjeri.

Hod odraslih u vjeri” izradila je i izdala Njemačka biskupska konferencija koja je uređenje i vodstvo povjerila tadašnjem poznatom teologu i kasnijem kardinalu Walteru Kasperu.

Kako biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti (u Zagrebu, Osijeku, Karlovcu, Mariji Bistrici, Splitu ili Zadru), na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava “Prijatelji HKR-a”.

Tijekom rujna u knjižarama Kršćanske sadašnjosti (na popustu od 30 %) Prijatelji HKR-a i HKM-a mogu kupiti knjigu Hod odraslih u vjeri po cijeni od 18,20 € (137,13 kn).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja