Budi dio naše mreže

Prijatelje Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelje portala Hrvatske katoličke mreže očekuje popust od 30 posto na Knjigu mjeseca u knjižarama Kršćanske sadašnjosti. Kako biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Kršćanske sadašnjosti (u Zagrebu, Osijeku, Karlovcu, Mariji Bistrici, Splitu ili Zadru), na blagajni je potrebno pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a".

/ mp

Ovoga lipnja, na čijem kraju Crkva slavi Svetoga Petra i Pavla, Kršćanska sadašnjost kao Knjigu mjeseca (na popustu od 30 %) za Prijatelje HKR-a i HKM-a izdvojila je knjigu Petera Walkera – Stopama svetoga Pavla. Ilustrirani vodič po Pavlovim putovanjima.

Slijediti stope svetoga Pavla znači zaputiti se na pozamašno putovanje Sredozemljem. Za razliku od Isusa, čije je javno djelovanje bilo ograničeno na područje ne veće od 240 km, Pavlov se djelokrug (u svojim krajnjim točkama od Jeruzalema do Rima) širi na oko 2.250 km, s mnoštvom mjesta razbacanih duž puta. Ova knjiga slijedi taj itinerarij, putujući sjevernim obalama Sredozemnog mora i napredujući iz Jeruzalema prema Rimu smjerom koji je zacrtao sam Pavao. 

I čitatelj će, uputi li se na taj put, makar i ovom knjigom bez obzira na naše osobno stajalište prema tom neobičnom liku iz daleke prošlosti biti u prilici diviti se čovjeku koji je bio pripravan putovati tako daleko pješice, u lađi ili na mazgi a sve poradi onoga u što je toliko strastveno vjerovao. 

Knjiga je tvrdo ukoričena i predivno ilustrirana, a broji 214 stranica.

Knjiga Stopama svetoga Pavla se do kraja lipnja može kupiti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti uz predočenje članske iskaznice prijatelja HKR-a/HKM-a po 30 % nižoj cijeni (za 97,30 kn umjesto 139 kn).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja