Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zdrava-prehrana

Evo kako napraviti kruh od pira po receptu svete Hildegarde!

Blagdan sv. Hildegarde slavimo 17. rujna. Ona je bila njemačka časna sestra, katolička mističarka, književnica i skladateljica. Papa Benedikt XVI. proglasio je Hildergardu crkvenom naučiteljicom 7. listopada 2012. Sv. Hildegrada poznata je kao jedan od najvećih umova svojega doba, a u svojim spisima među ostalim pruža i mnoštvo savjeta o prehrani i bogatstvu što ga sadrže namirnice, a njezina su otkrića i danas, 800 godina kasnije, vrlo aktualna.

Višnja Bartolović: "Moji su zdravstveni problemi nestali zahvaljujući prehrani po sv. Hildegardi!"

Otkako je nakladna kuća Verbum objavila knjigu „Sveta Hildegarda i hrana kao lijek” autora Wigharda Strehlowa, jednog od najvećih poznavatelja Hildegardine medicine koji već 25 godina primjenjuje Hildegardine savjete u medicini i prehrani, navedena knjiga ne silazi s vrha ljestvice najčitanijih naslova. Tisuće Hrvata čitaju knjigu i primjenjuju savjete ove crkvene naučiteljice u prehrani i životu.

„Sveta Hildegarda i hrana kao lijek" - knjiga koju čitaju tisuće Hrvata!

Nakladna kuća Verbum objavila je top ljestvicu deset najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u ožujku, a na vrhu ljestvice je knjiga „Sveta Hildegarda i hrana kao lijek” autora Wigharda Strehlowa, jednog od najvećih poznavatelja Hildegardine medicine koji već 25 godina primjenjuje Hildegardine savjete u medicini i prehrani. Samo za čitatelje Hrvatske katoličke mreže donosimo izvadak iz knjige.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja