Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zagrebacka-nadbiskupija

Mise ponovno u zagrebačkoj katedrali!

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško uputio je u nedjelju 20. prosinca pismo u kojem obavještava da će se, počevši od svetkovine Božića, euharistija ponovno slaviti u zagrebačkoj katedrali. Pismo, objavljeno na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije, prenosimo u cijelosti.

Božić u Caritasovim kućama - Mi smo jedna velika obitelj!

U emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Novi valovi dobrote" urednica Snježana Kirinić Grubić u utorak 15. prosinca razgovarala je o tome kako izgledaju Božić i došašće u Caritasovim kućama s voditeljicom Sektora usluge socijalne skrbi u Caritasu Zagrebačke nadbiskupije, Suzanom Horvat Kuhtle te s bivšom korisnicom kuće Emaus, Kristinom.

Odgođen Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu 2020.

Zagrebačka nadbiskupija, kao organizator jedanaestog Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) priopćila je odluku Hrvatske biskupske konferencije da je SHKM koji je trebao biti održan 9. i 10. svibnja u Zagrebu za sada odgođen. Novi termin Susreta nije predviđen u 2020. godini.

Mladi bogoslov nakon razornog potresa pohitao u pomoć svojim sugrađanima

Bogoslov Zagrebačke nadbiskupije, član DVD-a „Kustošija“, Domagoj Koružnjak iz Župe sv. Nikole Tavelića nakon razornog potresa koji je u nedjelju, 22. ožujka pogodio Zagreb cijeli je dan proveo u raščišćavanju grada. "Jako sam ponosan na sve dečke i cure iz DVD-a „Kustošija“ i na sve ostale vatrogasce. Reakcija je bila fantastična. Osjećam se radosno i ponosno što sam mogao pomoći svome Gradu“, rekao je Domagoj.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja