Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zagovor

SVJEDOČANSTVO Čudesno ozdravljenje po zagovoru o. Ante Antića

“I Vi ste se od ovoga oporavili?! I Vi hodate?!”, upitao je začuđeni doktor čovjeka kojeg je od operacije mogao spasiti samo zagovor Gospe Sinjske i o. Ante Antića kojima se njegova supruga nepokolebljivo utjecala. Svjedočanstvo vam donosimo u cijelosti.

SNAŽNO SVJEDOČANSTVO 'Po Josipovom zagovoru više nemam dijabetes'

Na proslavi dijamantnog jubileja fra Rikarda Patafte u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u srijedu, 11. listopada, svoju kršćansku vjeru i zagovor svetog Josipa posvjedočili su supružnici Rudolf i Marijana Lasić. Marijana je zbog bolesti oslijepila, ali tada se, kako kaže, dogodilo čudo.

Poruka umornog svećenika

Kada vidite da izgledamo iscrpljeno, molite da nađemo vremena za molitvu jer zauzetost naše službe ponekad zasjeni potrebu za molitvom: jedinim protuotrovom za tu iscrpljenost. Molite za nas kao što mi molimo za vas. Hvala vam.

Devetnica Maloj Gospi

Devetnica Maloj Gospi moli se u čast blagdana Marijina rođenja, rođendana. Osim tijekom rujna, može se moliti i u bilo koje drugo vrijeme kroz godinu za osobnu nakanu ili na čast Majci Božjoj.

Pet zahvala blaženom Ivanu Merzu za uslišene molitve

Po zagovoru blaženog Ivana Merza mnoge su molitve bile uslišene, kako one za ozdravljenje od bolesti tako i one za odobrenje kredita, pronalazak posla ili pak za polaganje ispita. U nastavku donosimo pet zahvala za ispunjene molitve po njegovom zagovoru.

Tri molitve za zagovor blaženog Ivana Merza

Odmah nakon svetačke smrti Ivana Merza, 10. V. 1928., mnogi su počeli posjećivati njegov grob i preporučivati mu se u zagovor u svojim potrebama. Tako se počelo širiti njegovo štovanje. Već tjedan dana nakon smrti, 17. V. 1928. bila je sastavljena prva molitva s njegovim spomenom, a potom su slijedile ostale kojima se molilo od Boga uslišanje u potrebama po zagovoru Ivana Merza. Neke od tih molitvi dobile su crkveno odobrenje. Ovdje donosimo tri takve molitve koje se mogu moliti i sada nakon njegove beatifikacije.

Po zagovoru sv. Josipa izmolila sam muža i dijete, ali pobijedila i postporođajnu depresiju

"Vjerujem da je Bog sve ove stvari dopustio da bi se proslavio u našem životu. Puno toga sam proživjela i propatila, ali me svugdje pratila Božja milost. Zbog svega toga, ja danas mogu pomagati i svjedočiti drugima. Tek danas shvaćam riječi svoje majke koja nam je uvijek ponavljala: ‘Djeco, ne brinite se, Božja providnost nikad ne spava‘", svjedoči za Hrvatsku katoličku mrežu mlada supruga i majka.

SNAŽNO SVJEDOČANSTVO: "Sveti Josipe, hvala ti, promijenio si naše živote zauvijek"

Štovateljica sv. Josipa, Nikolina Ivšić, odgojiteljica u dječjem vrtiću i majka posvojene djevojčice Marije posvjedočila je o moćnom zagovoru sv. Josipa u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu. Taj je svetac njoj i njezinom suprugu Hrvoju pomogao da posvoje dijete koje su dugo željeli. Svoju životnu priču podijelila je pred okupljenim vjernicima 8. veljače na četvrtu srijedu Velike devetnice sv. Josipu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja