Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vilim-ribic

"Plaće u Hrvatskoj prilično zaostaju za rastom troškova života, pa su zahtjevi sindikata u prosvjeti opravdani"

Štrajk prosvjetnih djelatnika i politika plaća u Hrvatskoj, bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu 13. studenog koju je vodio i uredio HKR-ov urednik Vlatko Ojvan. O povećanju plaća i opravdanim ili neopravdanim zahtjevima sindikata govorili su ekonomski stručnjak Ljubo Jurčić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić i bivši čelnik Hrvatske udruge poslodavaca Željko Ivančević.

Vladajućima kao da je cilj ubiti referendum, a ne razvijati referendumsku kulturu

O sadašnjem trenutku aktualnih referendumskih inicijativa, najnovije sindikalne "67 je previše", nedavnih "Istina o Istanbulskoj" i "Narod odlučuje" te najavi novoga Zakona o referendumu u Argumentima HKR-a govorili su čelnica inicijative "Istina o Istanbulskoj" Kristina Pavlović, jedan od čelnika sindikalne referendumske inicijative Vilim Ribić i komentator N1 televizije Ivan Hrstić.

Hrvatska u ovom trenutku nije spremna za uvođenje eura

O uvođenju eura i posljedicama takvog poteza za hrvatsku državu i društvo razgovaralo se u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 13. veljače sudjelovali predstavnik sindikalnih središnjica u vladinom Nacionalnom vijeću za uvođenje eura Vilim Ribić te ekonomski stručnjak i profesor sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Ljubo Jurčić. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja