Budi dio naše mreže

Ključna riječ: velika-devetnica-sv-josipu

Krunica - moćno Božje oružje

Drugu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu misno je slavlje u Josipovu svetištu u Karlovcu predvodio vlč. Duje Kurtović, župnik svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča, a pri kraju misnog slavlja svoje je svjedočanstvo vjere izrekao Vladimir Lončarević, profesor i predavač na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i savjetnik u Uredu Predsjednika Republike.

Započinje Velika devetnica sv. Josipu u Karlovcu

"Ona najbitnije od osobina svetog Josipa je pokornost Bogu, a mi smo toliko puta oholi i tvrdoglavi, nepokorni Božjim planovima za naš život i najčešće propuštamo ono dobro što Bog ima za nas jer se bojimo proći nepoznatim ili malo težim putem. U našem životu dolaze različite problemi i stvari koje uopće ne razumijemo. I nemojmo rogoboriti na Boga već radije da od Boga tražimo da poput svetog Josipa možemo prihvatiti pravi smisao", poručio je rektor Nacionalnog svetišta svetog Josipa mons. Antun Sente u razgovoru za HKR u utorak, 17. siječnja.

Velika devetnica svetom Josipu

Uoči blagdana svetog Josipa moli se velika devetnica devet srijeda koja započinje u srijedu, 18. siječnja. Utecimo se moćnom zagovoru sv. Josipa.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja