Budi dio naše mreže

Ključna riječ: trajno-euharistijsko-klanjanje

U Varaždinu započele pripreme za pokretanje trajnog euharistijskog klanjanja

Na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja varaždinski biskup Bože Radoš predslavio je svetu misu u župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu s početkom u 18 sati. Nakon svete mise u crkvi je nastavljen susret za sve vjernike s prigodnim predavanjem i svjedočanstvom o Trajnom euharistijskom klanjanju koje je održala gđa Nada Burum, koordinatorica Trajnog euharistijskog klanjanja u Dubrovniku i promotorica Trajnog euharistijskog klanjanja u Hrvatskoj.

U Vinkovcima započelo trajno euharistijsko klanjanje

Na spomendan Blažene Djevice Marije od krunice, Trajno euharistijsko klanjanje započelo je u kapeli uz crkvu sv. Vinka Pallottija u Vinkovcima. Trajno klanjanje ima dvije karakteristike: molitva u tišini i neprestano otvorena kapela u kojoj se svakoga sata izmjenjuju registrirani klanjatelji, ali je otvorena svima.

Trajnom euharistijskom klanjanju odsad se možete pridružiti i u Vinkovcima!

Na spomendan Blažene Djevice Marije od krunice, Trajno euharistijsko klanjanje počet će i u kapeli uz crkvu sv. Vinka Pallottija u Vinkovcima. Trajno klanjanje ima dvije karakteristike: molitva u tišini i neprestano otvorena kapela u kojoj se svakoga sata izmjenjuju registrirani klanjatelji, ali je otvorena svima.

FOTO Zagrepčani okrepu pronalaze u čak dvije kapele Trajnog Euharistijskog klanjanja

Kapele Trajnog Euharistijskog klanja neposredno prije ljeta 2022. u glavnome gradu Hrvatske otvorene su na čak dva mjesta – jedna je u središtu grada, a druga na krajnjem istoku, u susjedstvu Sesveta. Obišli smo ih, a pozivamo i vas da se odvažite na to gradsko hodočašće pogotovo za ljetnih dana - kada je sve to lakše zbog manjih gužvi i protočnijeg prometa - te provedete svoje vrijeme na dragocjen način: u susretu s Presvetim Oltarskim Sakramentom. Možete doći i usred noći.

Na Budainci u Slavonskom Brodu započelo trajno euharistijsko klanjanje

Nakon večernje mise, koju je kao delegat đakovačko-osječkog nadbiskupa predslavio vlč. Grgo Grbešić, s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu Sveučilišta u Osijeku, na župnu svetkovinu Bezgrješnog srca Blažene Djevice Marije na Budainci u Slavonskom Brodu započelo je trajno euharistijsko klanjanje.

Nada Burum: Promocija Trajnog euharistijskog klanjanja nije bila moja želja i nije bio moj plan

„Pozivam sve da se uključe jer kapelice Trajnog euharistijskog klanjanja (TEK) su naše zajedničko dijele u našoj zemlji. Sveta misa i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu naši su temelji, a trajno klanjanje Božji je pothvat za naše vrijeme”, poručila je gostujući početkom lipnja u emisiji 'Zašto vjerujem' nacionalna promotorica TEK-a Nada Burum.

U Zagrebu počelo Trajno euharistijsko klanjanje na Trnovčici

„Na blagdan Marije Majke Crkve - Duhovski ponedjeljak - u Zagrebu je započelo Trajno euharistijsko klanjanje (TEK)”, objavila je u noći s ponedjeljka na utorak Nada Burum, nacionalna koordinatorica Trajnog euharistijskog klanjanja.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja