Budi dio naše mreže

Ključna riječ: s-druge-strane-ogledala

S DRUGE STRANE OGLEDALA Kako se osloboditi straha?

Strah i povjerenje bila je tema emisije HKR-a "S druge strane ogledala" u kojoj je 20. rujna gostovao predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) doc. dr. Josip Bošnjaković.

Privilegij i odgovornost muževa i očeva

U emisiji "S druge strane ogledala" u srijedu, 14. lipnja ugostili smo dr. sc. Anitu Dučkić Sertić, logoterapeutkinju, duhovnu terapeutkinju, i voditeljicu Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba HKS-a.

Mentalno zdravlje i trebamo li ga uzeti ozbiljno?

"Mentalno zdravlje u zajednici" tema je Europskoga tjedna mentalnog zdravlja koji se obilježava od 22. do 28. svibnja. Zato je gost emisije "S druge strane ogledala" 24. svibnja bio savjetodavni terapeut Tomislav Vurušić.

Zahvalnost kao lijek za životne poteškoće

Mala vježba zahvalnosti i suosjećanja bila je tema HKR-ove emisije "S druge strane ogledala" u srijedu, 3. svibnja, u kojoj je gostovao doc. dr. Josip Bošnjaković, predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS), svećenik i psihoterapeut. Urednica emisije je Tanja Maleš.

Suosjećajni Isus – lijek i liječnik naših duša

U emisiji Hrvatskoga katoličkog radija „S druge strane ogledala“ u srijedu 19. travnja o temi „Suosjećajni Isus – lijek i liječnik naših duša“ govorio je predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja, svećenik i psihoterapeut dr. sc. Josip Bošnjaković.

S DRUGE STRANE OGLEDALA "100 lica straha"

Na pitanja o strahu, kako se s njime suočiti i kako ga pobjediti, u emisiji "S druge strane ogledala" 29. ožujka odgovarao je doc. dr. sc. p. Antun Volenik, svećenik, psiholog i psihoterapeut.

Kako pobijediti depresiju?

Depresija je ozbiljna bolest. Kada govorimo o depresiji kao poremećaju koji se odnosi na bio-psiho-socijalnoj razini to je riječ o promijeni kemijskog sastava u mozgu, naglašeno je u emisiji HKR-a "S druge strane ogledala" u kojoj je 22. ožujka gostovala dr. sc. Anita Dučkić Sertić, logoterapeut i duhovni terapeut, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba HKS-a.

S DRUGE STRANE OGLEDALA Otac pomiruje suprotne stvarnosti – snagu i odlučnost s blagošću i strpljivošću

Ako otac svakoga dana predvodi molitvu samo 30 sekundi, ali iz dana u dan, i usmjerava obiteljski razgovor, to može transformirati cijelu obitelj, naglašeno je u emisiji HKR-a "S druge strane ogledala" u kojoj je 15. ožujka gostovao voditelj Obiteljskog savjetovališta Zadarske nadbiskupije psiholog Mladen Klanac. Povod emisiji bio je nadolazeći blagdan sv. Josipa i Dan očeva, koji se slavi istoga dana.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja