Budi dio naše mreže

Ključna riječ: prehrana

ZDRAVI TANJUR Vrijeme je za mršavljenje

U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor govorile su o motivaciji i donošenju zdravih odluka.

Trikovi za bolju organizaciju prehrane

Jeste li znali da se u Hrvatskoj u prosjeku baci gotovo 86 tona ostataka od hrane koji su mogli biti iskorišteni. Pojedinačno, to je čak oko 22 kilograma jestive hrane godišnje po stanovniku. Poboljšanje organizacije prehrane pridonijet će kvaliteti prehrane, ali i smanjenju količine hrane koja će završiti na otpadu.

Argumenti HKR-a: "Selo budućnosti ne može biti muzej!"

O životu na selu, o tome koliko su se sela u današnje vrijeme promijenila, s kojim se izazovima suočavaju, jesu li poželjna opcija za stanovanje i imaju li svoju budućnost, u Argumentima HKR-a govorili su doc. dr. sc. Tijana Trako Poljak s Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, najbolji mladi poljoprivrednik 2018. godine Zvonimir Kalić i vlč. Duje Kurtović, upravitelj župe sv. Franje Ksaverskog, Karlovac – Švarča.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja