Evo kako se osvježiti i hidrirati u nadolazećem ljetnom razdoblju
U emisiji Zdravi tanjur govorilo se o adekvatnoj prehrani i hidratizaciji tijekom ljetnih dana.
U emisiji Zdravi tanjur govorilo se o adekvatnoj prehrani i hidratizaciji tijekom ljetnih dana.
U HKR-ovoj emisiji Zdravi tanjur govorilo se o prehrani za zdravlje kože.
O gastritisu govorile su u HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
o arterijskoj hipertenziji odnosno laički rečeno povišenom krvnom tlaku govorile su u HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.
U današnjoj emisiji 'Zdravi tanjur', nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor govorile su o motivaciji i donošenju zdravih odluka.
Jeste li znali da se u Hrvatskoj u prosjeku baci gotovo 86 tona ostataka od hrane koji su mogli biti iskorišteni. Pojedinačno, to je čak oko 22 kilograma jestive hrane godišnje po stanovniku. Poboljšanje organizacije prehrane pridonijet će kvaliteti prehrane, ali i smanjenju količine hrane koja će završiti na otpadu.
Savjet pripremila dr. sc. Jadranka Mlikota.
O životu na selu, o tome koliko su se sela u današnje vrijeme promijenila, s kojim se izazovima suočavaju, jesu li poželjna opcija za stanovanje i imaju li svoju budućnost, u Argumentima HKR-a govorili su doc. dr. sc. Tijana Trako Poljak s Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, najbolji mladi poljoprivrednik 2018. godine Zvonimir Kalić i vlč. Duje Kurtović, upravitelj župe sv. Franje Ksaverskog, Karlovac – Švarča.
Ova stranica koristi dvije vrste kolačića: nužne tehničke kolačiće i kolačiće za analitiku. Slažete li se s korištenjem kolačića za analitiku?