Budi dio naše mreže

Ključna riječ: politika

Žena je blagoslov i dar

Priznati prava, ulogu i dobrobit žene u društvu i Crkvi jest potreba, zahtjev i nužnost čime će se odati priznanje i zahvala svim ženama, majkama, profesoricama, kućanicama, spremačicama, liječnicama, pravnicama, doktoricama koje su najčešće sve to istovremeno.

Kršćanska vjera ne raste niti pada s bilo kakvim izborima i ne prilagođava se društvenim mijenama

"Iako volimo svoju zemlju i želimo da ju Bog blagoslovi, kršćanska vjera ne raste niti pada s bilo kakvim izborima. Kršćanska vjera ne prilagođava se društvenim mijenama. Isus je naša stijena. On je u nas usadio život vječni. Ne daje nam nužno uvijek ono što želimo, ali uvijek će nam dati ono što trebamo", istaknuo je dr. Andrew Swafford, profesor teologije na Benediktinskom fakultetu u američkom Kansasu u videu "Očekuje li Bog da budeš savršen?".

Sadržaji u medijima će igrati veliku ulogu u predizbornoj kampanji u Hrvatskoj

Nadolazeća predizborna kampanja u "postkorona" vremenu, uoči parlamentarnih izbora 5. srpnja, te koliki će biti utjecaj društvenih mreža i hoće li glasačima biti važni predizborni programi – bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u četvrtak čiji su sugovornici bili dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment dr. Damir Jugo te komunikacijski stručnjak i politički konzultant Marko Rakar.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja