Budi dio naše mreže

Ključna riječ: podcast

VIDEO Fra Ante Vučković o gorućim crkvenim pitanjima

O gorućim crkvenim pitanjima u novom podcastu Mreža Riječi govorio je prof. dr. sc. fra Ante Vučković, svećenik Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja i dugogodišnji profesor filozofskih predmeta na splitskom KBF-u. Utječe li celibat na duhovna zvanja? Kako pružiti adekvatnu pastoralnu skrb rastavljenima? Što najviše muči današnjeg čovjeka?

VIDEO Evo kako doći do unutarnjeg ozdravljenja

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je svoj šesnaesti podcast, a ovaj put govorili su o unutarnjem ozdravljenju. Gosti Antonija Cimera i Ante Bilaver govorili su o tome kome je potrebno unutarnje ozdravljenje, što je to identitet djeteta Božjeg i koje prepreke stoje na putu našeg unutarnjeg ozdravljenja te o "Unbound" molitvi. U nastavku pročitajte što su sve rekli.

VIDEO Jesu li vjernici dužni davati desetinu od svojih primanja?

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je četrnaesti podcast na temu novac u kojem su gošće bile Ivana Fićković i Ana Buljan. One su iz vlastitog iskustva posvjedočile kako je važno davati desetinu i kolike blagoslove su iz tog davanja primile.

VIDEO Nemoguće je ostvariti poziv na očinstvo ako ne upoznaš Božje očinstvo

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je deveti, ali ujedno i najgledaniji podcast na temu Kriza očinstva u kojem su gosti bili don Damir Stojić i Ante Bilaver. Oni su svaki iz svojeg staleža govorili o očinstvu i krizi očinstva koja je duboko zahvatila sve pore današnjeg društva.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja