Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pater-ike-manduric

Dirljiva objava p. Mandurića: "Utješi nam srca, reci nam da si ovdje"

Pater Ivan Ike Mandurić na društvenim se mrežama se na svetkovinu Blagovijesti u srijedu oglasio oko potresa u Zagrebu i pandemiji koronavirusu. "Jesi li s nama, Gospodine? Znam da jesi, ti koji si sa svoga nebeskog prijestolja sišao da budeš u svakoj patnji. Daj mi milost da vapim da po molitvama mojim dođeš u svaku od njih, i navijestiš - da si ovdje", poručuje pater Ika Mandurić.

P. Ike Mandurić pozvao na molitvu na koljenima: Otkrijmo svi srca i ljudskost u sebi!

Pater Ivan Ike Mandurić vratio se na Facebook. Nakon stanke od Facebooka koja je trajala od prošlog ljeta, uslijed straha od širenja koronavirusa i nakon tri potresa koja su pogodila Zagreb u nedjelju, ohrabrujućim riječima u nedjelju popodne javnosti se obratio p. Ike Mandurić koji se trenutno nalazi na službi u Osijeku.

Pater Ike Mandurić: Kad mi je netko usadio ideju da pobjegnem iz svoje Hrvatske?

"Vidio sam puno ljudi u svijetu, nedavno u Australiji, koji su ostvarili sve svoje snove. Imaju velike kuće vrijedne nekoliko milijuna dolara. Titra li vam srce za tim? Ako da, šutite, nemojte reći. Imaju zdravstvena osiguranja, skupa auta. A znate li što je gore od neostvarenih snova? Ostvareni snovi koji su bljutavi", rekao je pater Ike Mandurić mladima u svojoj propovijedi drugog dana prvog hrvatskog Mladifesta koji je pratila Hrvatska katolička mreža. Propovijed donosimo u cijelosti.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja