Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pater-ike-manduric

PATER IKE otkrio zašto je osnovao "Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta"

Inicijativu krunica “Hrvata svega svijeta” pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić početkom travnja ove godine koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se subotom pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod. Pokretač molitve bio je razorni potres u Zagrebu i pandemija koronavirusa. Također pozvao je sve da se pridruže "Molitvenoj mreži Hrvata svega svijeta".

Treća krunica Hrvata svega svijeta, upoznajte predmolitelje

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 18. travnja.

Dirljiva objava p. Mandurića: "Utješi nam srca, reci nam da si ovdje"

Pater Ivan Ike Mandurić na društvenim se mrežama se na svetkovinu Blagovijesti u srijedu oglasio oko potresa u Zagrebu i pandemiji koronavirusu. "Jesi li s nama, Gospodine? Znam da jesi, ti koji si sa svoga nebeskog prijestolja sišao da budeš u svakoj patnji. Daj mi milost da vapim da po molitvama mojim dođeš u svaku od njih, i navijestiš - da si ovdje", poručuje pater Ika Mandurić.

P. Ike Mandurić pozvao na molitvu na koljenima: Otkrijmo svi srca i ljudskost u sebi!

Pater Ivan Ike Mandurić vratio se na Facebook. Nakon stanke od Facebooka koja je trajala od prošlog ljeta, uslijed straha od širenja koronavirusa i nakon tri potresa koja su pogodila Zagreb u nedjelju, ohrabrujućim riječima u nedjelju popodne javnosti se obratio p. Ike Mandurić koji se trenutno nalazi na službi u Osijeku.

Pater Ike Mandurić: Kad mi je netko usadio ideju da pobjegnem iz svoje Hrvatske?

"Vidio sam puno ljudi u svijetu, nedavno u Australiji, koji su ostvarili sve svoje snove. Imaju velike kuće vrijedne nekoliko milijuna dolara. Titra li vam srce za tim? Ako da, šutite, nemojte reći. Imaju zdravstvena osiguranja, skupa auta. A znate li što je gore od neostvarenih snova? Ostvareni snovi koji su bljutavi", rekao je pater Ike Mandurić mladima u svojoj propovijedi drugog dana prvog hrvatskog Mladifesta koji je pratila Hrvatska katolička mreža. Propovijed donosimo u cijelosti.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja