Budi dio naše mreže

Ključna riječ: papa-ivan-pavao-ii

Povelja pape Ivana Pavla II. o pravima obitelji

Sveta Stolica objavila je Povelju o pravima obitelji 22. listopada 1983. i predložila je svim osobama, ustanovama i predstavnicima vlasti nadležnima za poslanje obitelji u suvremenom svijetu.

Sveti Ivan Pavao II. prije 25 godina posjetio BiH

Glavni grad Bosne i Hercegovine - Sarajevo posjetio je njezin veliki prijatelj papa, sada sveti, Ivan Pavao II. ostvarivši tako svoju želju pohoditi grad-simbol ljudske patnje i besmislenog bratoubilačkog ratovanja, prije 24 godine, točnije 12. i 13. travnja 1997.

Poruka Ivana Pavla II. mladima

Uz 17. obljetnicu smrti sv. pape Ivana Pavla II. prisjetimo se nekih poruka koje je Papa uputio mladima.

Bista sv. Ivana Pavla II. uskoro dolazi na krašićki trg

Kiparsko oblikovanje, odnosno modeliranje u glini, biste sv. Ivana Pavla II. dovršeno je prošlog tjedna. Tim su povodom predstavnici Općine Krašić, naručitelja biste, obišli atelje akademskog kipara Tomislava Kršnjavog.

Prorok, svećenik i egzorcist

Kršćanin mora imati hrabrost, strpljivost i sposobnost suočavanja sa strahom, neizvjesnošću i zastrašivanjem od svijeta i zloga. Na temu duhovnog ratovanja, papa Ivan Pavao II. stavio je svjež, snažan naglasak na ulogu Duha Svetoga. Svećenici egzorcisti i njihovi timovi u potpunosti se oslanjaju na Duha Svetoga u svakom slučaju kada je potrebno oslobođenje od zlih duhova.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja