Budi dio naše mreže

Ključna riječ: o-antonio-mario-cirko

I kritika može biti malo uglađeniji oblik proklinjanja

Osvijestimo si da kritika čovjeka ubija kada nije iz srca i ljubavi. Nekada roditelji znaju svome djetetu govoriti: "Glup si! Nesposoban!" I to dijete doista počinje imati probleme s pamćenjem, sposobnošću. To se sve upisuje u gen osobe.

Božićni sajam u Remetama

Kako bi se oplemenilo crkveno zajedništvo, župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama organizira župni božićni sajam, koji će se održati 18. prosinca i trajat će od 8 do 14 sati.

O. ANTONIO MARIO ČIRKO Mir srca u vremenima nevolja

Isus je rekao: "Neka se vaše srce ne uznemiruje i ne boji". (Ivan 14, 27) Ali činjenica je da mnogi kršćani imaju nemir u svojim srcima – i žive u strahu! Mnogi su potajno mučeni panikom, nemirom i besanim noćima. Isus je također rekao: "Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem". Ipak, malo je vjernika koji mogu iskreno reći da imaju stalni mir u svojim srcima.

O. ANTONIO MARIO ČIRKO Opasnost slavlja tzv. Noći vještica

Župnik u Remetama, o. Antonio Mario Čirko na svojim je društvenim mrežama podijelio kratke misli o opasnosti slavlja tzv. Noći vještica. Ističe kako je tzv. Noć vještica otvoren prozor i ulaz u okultizam. U nastavku prenosimo misli oca Čirka.

Kratke misli o radosti

Župnik u Remetama, o. Antonio Mario Čirko na svojim je društvenim mrežama podijelio kratke misli o radosti u kojima poručuje da smo kao kršćani pozvani biti radosni, što ne znači da trebamo glumiti sreću, već da smo pozvani izdignuti se iznad životnih okolnosti i zadržati radost. U nastavku prenosimo misli oca Čirka.

O. ANTONIO MARIO ČIRKO Ogovaranje nije samo grijeh protiv ljubavi nego je i grijeh oholosti

Župnik Remeta o. Antonio Mario Čirko vrlo je aktivan na svome osobnome profilu na našoj najpopularnijoj društvenoj mreži. Iz dana u dan izmjenjuje dvije rubrike 'Riječ za tebe' u kojoj razmatra Riječ Božju, te 'Trenutak za tebe iz Remeta' u kojem se uvijek trudi imati neku prigodnu kratku video objavu. I poruku. Ovaj put vam donosimo dnevno razmatranje Evanđelja u kojem o. Čirko promišlja o 'grijehu ogovaranja'.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja