Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nikolina-essert

ARGUMENTI Što (ne) treba objavljivati na društvenim mrežama?

Društvene mreže postaju nam platforma za traženje savjeta oko nekog problema ili nedoumice, mjesto za dijeljenje osobnih promišljanja i stavova, ali znaju se pretvoriti i u svojevrsni virtualni dnevnik gdje izlažemo svoju intimu i stvarnosti o kojima bismo trebali dobro promisliti želimo li ih zapisane u javnom prostoru. U Argumentima u ponedjeljak 29. svibnja ponudili smo odgovore na pitanja vezana uz društvene mreže, kao i na pitanje: Kako prepoznati što objaviti na društvenim mrežama, a što ipak zadržati u krugu bliskih i poznatih ljudi? Argumente je uredila i vodila Diana Tikvić.

Kako prepoznati prve znakove depresije kod djece?

Kako prepoznati apatiju kod djece? Kako prepoznati njihovu povučenost i kako to razlikovati od depresije u koju dijete polako upada? Kada je potrebno potražiti pomoć? Odgovore potražite u tekstu.

Živjeti istinsku radost u braku znači ljubiti onako kao što Bog ljubi!

Ženidba, poput svakog drugog sakramenta, ima dvije dimenzije: božansku i ljudsku, naglasila je psihologinja Nikolina Essert te pojasnila kako putem bračnog sjedinjenja u "jedno tijelo" bračni drugovi ulaze u "veliko otajstvo" Božje ljubavi prema čovječanstvu - jedinstvo Krista i Crkve.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja