Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nadbiskup-zelimir-puljic

Pogledajte kako je izgledala Kolona sjećanja u Škabrnji

Kolona sjećanja u Škabrnji pod nazivom “Poginuli u mislima i srcima”, krenula je od Ambara do spomen-obilježja masovne grobnice u središtu Škabrnje, gdje je na spomen-obilježju zajednički vijenac u ime svih izaslanstava položilo izaslanstvo Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata u petak, 18. studenog.

Nadbiskup Puljić uputio pismo u povodu početka školske godine i predstavio lik blaženog Karla Acutisa

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić je u povodu početka školske godine uputio prigodno pismo školarcima u kojem je istaknuo lik blaženog Karla Acutisa: "Uz ovo pismo kojim upućujem dobre želje za blagoslovljen početak školske godine, htio bih vas potaknuti, dragi učenici, da upoznate jednoga svoga vršnjaka, Karla Acutisa (1991.-2006.), koji se rodio u Londonu u talijanskoj obitelji Andrije i Antonije Salzano."

HBK: Prestanak epidemioloških mjera za vjerska okupljanja u Katoličkoj Crkvi

"Opravdana je radost ljudi što su mjere dokinute. No, uz još uvijek potrebnu dozu opreza, nadamo se povratku redovite, normalne svakodnevice društvenoga, crkvenoga i vjerničkoga života", istaknuo je u službenom dopisu predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarski nadbiskup Želimir Puljić, a izvijestio Tiskovni ured HBK. U nastavku donosimo dopis predsjednika HBK u cijelosti.

Humanitarna pomoć Hrvatskog Caritasa krenula za Ukrajinu

Prvi tegljač humanitarne pomoći koji Hrvatski Caritas šalje ljudima pogođenima ratom u Ukrajini krenuo je u petak 18. ožujka popodne s parkirališta Zagrebačkog velesajma, a prije polaska blagoslovio ga je predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja