Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nacionalno-svetise-sv-josipa

Sveti Josip izmolio oprost najamnine ugostiteljici

Misno slavlje u povodu dvanaeste srijede Velike pobožnosti svetom Josipu 7. travnja predvodio je upravitelj Župe svetog Franje Ksaverskog iz karlovačkog naselja Švarča vlč. Duje Kurtović, u koncelebraciji s rektorom Nacionalnoga svetišta svetoga Josipa mons. Antunom Senteom.

Zdenka Bošnjaković: "Sa sv. Josipom razgovaram kao s prijateljem"

Desetu srijedu Velike pobožnosti svetom Josipu, 24. ožujka 2021. godine, hodočastio je Jaskanski dekanat, a misno je slavlje u koncelebraciji sa rektorom Nacionalnoga svetišta svetoga Josipa, mons. Antunom Senteom ml i svećenicima Jaskanskog, dekanom Gojislavom Kovačićem, vlč. Stjepanom Halužanom, vlč. Antom Ivanom Bingulom, vlč. Ivano Vučkom, predslavio jaskanski župnik vlč. Filip Marić. Svjedočanstvo vjere i uslišanih molitvi po zagovoru sv. Josipa iznijela je Zdenka Bošnjaković.

Jacques Houdek: Puštam Bogu da me vodi

Poznati hrvatskih kantautor Jacques Houdek svjedočeći svoju vjeru u Boga u Nacionalnom svetištu svetog Josipa, u srijedu 3. lipnja rekao je da je daleko od nekog primjera ili uzora, ali da na tome radi svakodnevno. "Najviše radim na tome kroz poziv, odnosno kroz ono čime se bavim, kroz koji sam životno vezan te smatram da je moj poziv da uljepšam ovaj svijet kroz glazbu."

KARLOVAC Sestre Služavke Malog Isusa hodočastile sv. Josipu

"Zahvalne Gospodinu za milost zvanja, došle smo u Svetište svetog Josipa moleći ga da nas prati na putu služenja. Hvala ti sveti Josipe za sve milosti koje smo od tebe primile", zapisala je časna majka s. Marija Banić u knjigu hodočasnika tijekom hodočašća Sestara Služavki Malog Isusa u Nacionalno svetište svetog Josipa.

Sveti Josip izmolio mi je posao!

Robert Juričić nije mogao pronaći posao, a silno je želio ostati ostati u domovini, ovdje se boriti i živjeti. Potaknut situacijom, ali i duhovnim obraćenjem koje je, negdje u isto vrijeme, intenzivno proživljavao, odlučio je sve predati svetom Josipu i moliti za posao dok ga ne dobije.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja