Budi dio naše mreže

Ključna riječ: muzejski-dokumentacijski-centar

Muzejska knjiga ponovno na Interliberu – 42. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija

Ovoga tjedna je na Zagrebačkom Velesajmu započela najveća književna manifestacija u Hrvatskoj – Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, na kojem veliki i mali ljubitelji knjiga mogu razgledati i prelistati brojne publikacije koje su hrvatski muzeji i galerije objavili tijekom prošle godine. Ovogodišnji Interliber označit će 45 godina održavanja sajma i 42 godine održavanja Izložbe izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija, jedinog mjesta koje okuplja hrvatsku muzejsku nakladničku produkciju.

41. izložba muzejske knjige predstavlja bogatstvo hrvatske kulturne baštine

Zagrebački velesajam od 8. do 13. studenoga u svojim paviljonima ugošćuje 44. po redu Međunarodni sajam knjiga Interliber, a svi posjetitelji hrvatske najveće knjižne manifestacije moći će se, u skladu s već ustaljenom tradicijom, upoznati s bogatstvom i potencijalima hrvatske kulturne baštine na 41. izložbi izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija (paviljon broj 6, štand 7c).

Muzeji na Interliberu - izložbena promocija muzejskog izdavaštva

Na najvećem i najpopularnijem sajmu knjiga u Hrvatskoj i ove se godine može razgledati 38. uzastopna Izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih galerija i muzeja u organizaciji Muzejskoga dokumentacijskog centra. Na izložbi se mogu pronaći 692 nove tiskane i elektroničke publikacije u izdanju 116 muzeja i galerija.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja