Budi dio naše mreže

Ključna riječ: molitve

Molitve za oslobođenje od moći tame

Glas Koncila od 14. 2. 1999. donio je članak o javnom predstavljanju novog obrednika za Egzorcizam s imprimaturom pape Ivana Pavla II. U obredniku postoje i "privatne molitve koje svatko može moliti, kako bi od Gospodina zatražio da udalji moć Zloga. No one ne mogu postati javnim i zajedničkim činima, jer su privatne molitve osobe koja od Gospodina, kao i od Majke Božje ili svetog Mihaela arkanđela, traži zaštitu protiv zlih sila". Donosimo vam prijevod tih molitvi.

Molitve Gospi Brze Pomoći u povodu Dana njezina čašćenja

Dan čašćenja Gospe Brze Pomoći, „osmi“ u lipnju, proslavljen je u srijedu 8. lipnja u istoimenom Gospinom svetištu i župi u Slavonskom Brodu. Ovim povodom donosimo nekoliko molitava Gospi Brze Pomoći za različite potrebe.

Molitve, prakse i mise za ozdravljenje obiteljskog stabla

Još u rujnu 2018. godine na Kongresu egzorcista u Rimu, egzorcisti su ustvrdili da bilo koja molitva za ozdravljenje obiteljskog stabla potječe iz poganstva i krije opasnosti. Nažalost i u nas, neke skupine vjernika, duhovne zajednice, pokreti, koji zato što imaju prostor u nekoj crkvi, župi, samostanu, smatraju da su katoličke, ili pak da imaju pravo učiti druge vjeri i moralu, a za to nemaju mandat mjesnoga biskupa, nego se pozivaju na mandat Duha Svetoga po sakramentu Krizme.

ZAJEDNO U KRISTU Pratite misna slavlja putem medija

U vremenu kada nisu dopuštene mise s narodom, svećenici i dalje slave mise za narod (pro populo), ali privatno. Ovih dana mnogi svećenici, župe i svetišta pripremili su za vjernike prijenose misnih slavlja i pobožnosti na različite načine – putem televizije, radija ili interneta. Da bismo vam pomogli pronaći odgovarajuće sadržaje, donosimo ovaj vodič koji redovito ažuriramo. U pripremi smo se poslužili člankom s portala Bitno.net. Pratite nas!

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja