Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marko-babic

„Predsjedanje Europskom unijom treba iskoristiti za bolje pozicioniranje u svijetu, ali i za promjene u samoj Hrvatskoj”

Spremnost Hrvatske da predsjeda Europskom unijom, bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u srijedu 15. siječnja. O izazovima i prednostima govorili su bivši ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Stjepo Bartulica te pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove i Europsku uniju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Marko Babić. Urednik i voditelj emisije Vlatko Ojvan.

Tko bude spretniji, bolje lobirao i imao jaču gospodarsku diplomaciju profitirat će od Brexita

Brexit je od samog početka krivo postavljen jer Britancima je obećano nešto što nije odgovaralo realnosti i stvarnim okolnostima u kojima se Velika Britanija nalazi, poručio je za HKR Marko Babić, pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove i europsku uniju Hrvatske gospodarske komore. Gostovao je u utorak, 26. ožujka, u 'Argumentima' na temu 'utjecaj Brexita na hrvatsko gospodarstvo', a sugovornici su bili još Damir Novotny, ekonomski analitičar, i Hrvoje Krešić, reporter N1 televizije. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja