Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ljubica-duspara

Salesianina odgojna večer: Strah današnje djece je da će vas razočarati, a znate li koja je naša velika greška u odgoju?

U kakvom su odnosu tradicionalne vrjednote prema mainstream trendovima? Kako se treba postaviti katolička obitelj pred suvremenim izazovima (Internet, mediji, potrošačko društvo)? Na koji način danas odgajati djecu? Odgovore na ova pitanja ponudili su predavači na "Salesianinim odgojnim večerima" 27. listopada na zagrebačkom Jarunu u crkvi "Sveta Mati Slobode" psihologinja i psihoterapeutkinja Ljubica Duspara i svećenik salezijanac don Mihovil Kurkut.

Roditelji pred razvodom zbog svog sukoba i obračuna ne vide i ne čuju potrebe i patnju djeteta

U sudskim procesima razvoda ako dođe do dogovora, sud poštuje dogovor, a u najkonfliktnijim situacijama omjer presuda je 60 – 40 u korist žena. Gleda se zaista tko je bolji roditelj, tko manje opterećuje dijete i najbolji interes djeteta, poručila je Tijana Kokić, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, jedna od sugovornica HKR-ova emisije 'Argumenti' urednice Diane Tikvić, u utorak, 12. studenoga, na temu konfliktnih razvoda u kojima djeca postaju 'oružje' u roditeljskim sukobima. Druge dvije sugovornice bile su: dr. Gordana Buljan Flander i psihologinja Ljubica Duspara.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja