Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kuhanje

Bundeva - kraljica jeseni

O bundevi i njezinom bogatom nutritivnom sastavu govorile su u novoj HKR-ovoj emisiji 'Zdravi tanjur' nutricionistkinje Marta Kraljević i Andreja Čondor.

Trikovi za bolju organizaciju prehrane

Jeste li znali da se u Hrvatskoj u prosjeku baci gotovo 86 tona ostataka od hrane koji su mogli biti iskorišteni. Pojedinačno, to je čak oko 22 kilograma jestive hrane godišnje po stanovniku. Poboljšanje organizacije prehrane pridonijet će kvaliteti prehrane, ali i smanjenju količine hrane koja će završiti na otpadu.

Svećenik, sveučilišni profesor, kuhar

"Jer volim kuhati, koliko već stignem i kada imam vremena, odlučio sam se prijaviti na televizijski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' s jednim prijateljem prošle godine i ove godine samostalno kako bih mogao posvjedočiti da i mi svećenici nismo samo strogo vezani uz crkve, uz urede ili uz ono što su ljudi općenito navikli od nas." Naglasio je ovo za Hrvatsku katoličku mrežu docent Anđelo Maly, profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na kojem predaje od 2015.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja