Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krunica-hrvata-svega-svijeta

PATER IKE otkrio zašto je osnovao "Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta"

Inicijativu krunica “Hrvata svega svijeta” pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić početkom travnja ove godine koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se subotom pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod. Pokretač molitve bio je razorni potres u Zagrebu i pandemija koronavirusa. Također pozvao je sve da se pridruže "Molitvenoj mreži Hrvata svega svijeta".

Osniva se molitvena mreža "Hrvata svega svijeta"

Dvanaesta istovremena krunica "Hrvata svega svijeta" molit će se u subotu, 27. lipnja, s početkom u 14 sati, a tijekom koje će biti predstavljen novi projekt - molitvena mreža "Hrvata svega svijeta".

PATER IKE: Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 27. lipnja. Tada će se više moći doznati kako se priključiti Molitvenoj mreži Hrvata svega svijeta.

Osma krunica Hrvata svega svijeta, jedan od predmolitelja je i kardinal Vinko Puljić

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 23. svibnja.

Sedma krunica Hrvata svega svijeta, upoznajte predmolitelje

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 16. svibnja.

PATER IKE pozvao na petu krunicu Hrvata svega svijeta, pridružite se!

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 2. svibnja.

Biskup Egidije Živković: Krunica Hrvata svega svijeta okuplja nas u našim obiteljima, kao domaća Crkva

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Među predmoliteljima četvrte krunice Hrvata svega svijeta, u subotu 25. travnja, bio je i željezanski biskup Egidije Živković koji je putem videa na Facebook stranici "Krunica Hrvata svega svijeta" posvjedočio koliko ga je dotaknula molitva i kako ga još uvijek nosi u svakodnevici.

Peta krunica Hrvata svega svijeta, među predmoliteljima i hrvatski izbornik Dalić

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 2. svibnja.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja