Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krunica-hrvata-svega-svijeta

Osma krunica Hrvata svega svijeta, jedan od predmolitelja je i kardinal Vinko Puljić

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 23. svibnja.

Sedma krunica Hrvata svega svijeta, upoznajte predmolitelje

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 16. svibnja.

PATER IKE pozvao na petu krunicu Hrvata svega svijeta, pridružite se!

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 2. svibnja.

Biskup Egidije Živković: Krunica Hrvata svega svijeta okuplja nas u našim obiteljima, kao domaća Crkva

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Među predmoliteljima četvrte krunice Hrvata svega svijeta, u subotu 25. travnja, bio je i željezanski biskup Egidije Živković koji je putem videa na Facebook stranici "Krunica Hrvata svega svijeta" posvjedočio koliko ga je dotaknula molitva i kako ga još uvijek nosi u svakodnevici.

Peta krunica Hrvata svega svijeta, među predmoliteljima i hrvatski izbornik Dalić

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 2. svibnja.

Blanka Vlašić svjedoči o molitvi krunice Hrvata svega svijeta

"Duh Sveti ne poznaje prostorne granice. Mi zaista u Duhu možemo biti blizu, bliski jedni drugima bez obzira gdje se nalazili. Ja bih se čak usudila reći da je duhovna povezanost u molitvi snažnija od fizičke", izjavila je Blanka Vlašić.

Četvrta krunica Hrvata svega svijeta, među predmoliteljima željezanski biskup Egidije Živković

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 25. travnja.

"Moliti krunicu s tisućama sunarodnjaka u Domovini i po svijetu jest i milost i snaga"

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica se molila i u subotu, 18. travnja, a jedan od predmolitelja voditelj Hrvatske katoličke misije Berlin fra Zvonko Tolić objavio je svoj dojam nakon krunice: "Prebirući zrnca krunice u svojim rukama, a još više u svome srcu, stojimo na braniku naših pradjedova koji su znali odakle će nam doći pomoć. Ona je božanska, istinska i snažna."

Treća krunica Hrvata svega svijeta, upoznajte predmolitelje

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića, u subotu, 4. travnja, započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 18. travnja.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja