Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krstenje-djeteta

Biskup Škvorčević krstio peto dijete dviju obitelji u Voćinu

Na blagdan Krštenja Gospodinova, u nedjelju 9. siječnja, požeški biskup Antun Škvorčević u svetištu Gospe Voćinske predvodio je euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio peto dijete iz dviju obitelji, Nikol iz obitelji Srećka i Ane-Marie Jozić te Matiasa iz obitelji Emanuela i Jozefine Marinović.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete obitelji Martinaš

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je na prvu nedjelju došašća, 28. studenog Župu sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu i tijekom euharistijskog slavlja krstio Rafaela, peto dijete Ante i Ivane Martinaš.

Kršten je mali Ivan Fran, peto dijete u obitelji Židak

Sisački biskup Vlado Košić predslavio je misno slavlje u subotu 16. listopada, u Pastoralnom centru župe sv. Martina u Martinskoj Vesi tijekom kojeg je krstio Ivana Frana, peto dijete u obitelji Tomislava i Kristine Židak, izvijestila je IKA.

U Malom Lošinju kršteno četvrto dijete u obitelji Zadro

Župnik župe Rođenja Blažene Djevice Marije iz Maloga Lošinja don Robert Zubović, tijekom svečanoga župnog misnog slavlja u nedjelju 22. kolovoza krstio je malog Mihaela, četvrto dijete u obitelji Slavena i Martine Zadro te malu Mašu-Mariju, drugo dijete u obitelji Saše i Sabine Španjol.

Krštenje sedmog djeteta obitelji Grebenar

Tijekom misnog slavlja u nedjelju, 4. srpnja 2021. u Župi Presvetog Srca Isusova u Vinkovcima, pomoćni biskup đakovačko-osječki mons. Ivan Ćurić krstio je Mariju, sedmo dijete obitelji Grebenar. U koncelebraciji je bio domaći župnik vlč. Ladislav Dort, a slavlju su nazočili brojni župljani. Na početku misnog slavlja biskup Ćurić izrazio je posebnu radost jer ova župna zajednica, a po njoj i cijela Đakovačko-osječka nadbiskupija i Crkva, danas dobiva još jednog člana po sakramentu krštenja.

Nadbiskup Hranić krstio sedmo dijete obitelji Toth

U crkvi Sv. Jakova, apostola u Rakitovici, filijali Župe Donji Miholjac, u subotu 5. lipnja nadbiskup đakovačko-osječki mons. Đuro Hranić krstio je šestomjesečnog Šimuna Totha, sedmo dijete Andrije i Ljubice. Krštenje je održano tijekom večernjeg misnog slavlja uz suslavitelje preč. Josipa Antolovića, domaćeg župnika, vlč. Domagoja Vidakovića, župnog vikara te vlč. Domagoja Lackovića, tajnika Nadbiskupskog ordinarijata.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja