Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krstenje-djeteta

Biskup Škvorčević krstio šesto dijete obitelji Mlinar

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje na treću korizmenu nedjelju, 20. ožujka u župnoj crkvi Bl. Alojzija Stepinca u Novskoj i krstio Leu, šesto dijete roditelja Josipa i Tine Mlinar.

Više biblijskih dokaza za krštenje dojenčadi

Jeste li ikada čuli nekog protestanta da kaže da kršćani ne bi trebali krstiti dojenčad jer djeca ne mogu izražavati niti imati vjeru? Ne bi li bilo lijepo imati dva sažeta biblijska odlomka koja će vam pomoći objasniti katolički i pravi kršćanski stav svojim prijateljima nekatolicima?

Biskup Škvorčević krstio peto dijete dviju obitelji u Voćinu

Na blagdan Krštenja Gospodinova, u nedjelju 9. siječnja, požeški biskup Antun Škvorčević u svetištu Gospe Voćinske predvodio je euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio peto dijete iz dviju obitelji, Nikol iz obitelji Srećka i Ane-Marie Jozić te Matiasa iz obitelji Emanuela i Jozefine Marinović.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete obitelji Martinaš

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je na prvu nedjelju došašća, 28. studenog Župu sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu i tijekom euharistijskog slavlja krstio Rafaela, peto dijete Ante i Ivane Martinaš.

Kršten je mali Ivan Fran, peto dijete u obitelji Židak

Sisački biskup Vlado Košić predslavio je misno slavlje u subotu 16. listopada, u Pastoralnom centru župe sv. Martina u Martinskoj Vesi tijekom kojeg je krstio Ivana Frana, peto dijete u obitelji Tomislava i Kristine Židak, izvijestila je IKA.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja