Budi dio naše mreže

Ključna riječ: koordinacija-stovatelja-bozjeg-milosrda

ISKRA MILOSRĐA Pridružite se molitvi krunice Božjega milosrđa u zajedništvu s cijelim svijetom!

Inicijativa Iskra Milosrđa pokrenuta je 2008. u Poljskoj i do danas se proširila po čitavom svijetu. Za datum održavanja izabran je 28. rujna, dan beatifikacije Michała Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske, posrednice poruke o Božjem milosrđu. Vrijeme održavanja – 15 sati, "sat Milosrđa" – također je stalno. Donosimo popis lokacija na kojima će se moliti u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. Pridružite se!

Zašto "božansko" kada imamo Božje milosrđe!

Druge vazmene nedjelje proslavili smo Nedjelju Božjeg milosrđa. Zašto je riječ o Božjem, a ne "božanskom" milosrđu, objašnjava Jelena Vuković, tajnica Koordinacije štovatelja Božjega milosrđe, čije promišljanje prenosimo u cijelosti.

VIDEO Hrvati na 23 mjesta javno na ulicama molili međunarodnu 'Iskru milosrđa'

Više stotina Zagrepčana okupilo se na javnu molitvu krunice Božjeg milosrđa na trgu ispred zagrebačke prvostolnice čime su se priključili velikoj Međunarodnoj molitvenoj inicijativi 'Iskra milosrđa'. Kada se tom broju pribroje svi oni u preostala 22 hrvatska grada u kojima se također u subotu molila 'Iskra milosrđa' taj broj se penje i na više tisuća.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja