Budi dio naše mreže

Ključna riječ: kbf

Prva zajednička brucošijada KBF-a i FFRZ-a

Iz razloga što ljudi često miješaju ove fakultete, studenti KBF-a i FFRZ-a odlučili su tu grešku, umjesto da je promatraju kao nešto negativno, pretvoriti u blagoslov i možda stvoriti neka nova prijateljstva.

Diploma KBF-a za život

Nakon današnje dodjele diploma studentima i studenticama svih smjerova Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Zagrebu, zamolili smo dvoje od njih da nam, s diplomama u ruci, kažu nešto o svojim željama i nadanjima.

Tomislav Filić, vjeroučitelj i ravnatelj škole: „Ključ je u poniznosti”

Kakav ravnatelj mora biti jedan vjeroučitelj? Je li to nešto posebno što mu je supruga profesorica na KBF-u? Koju ima zaslugu u obnovi pobožnosti 'srijemskoj Gospi Lurdskoj'? Što je doživio rukujući se s Benediktom XVI? Razgovor s ravnateljem zagrebačke Osnovne škole 'Augusta Harambašića' emitira se na HKR-u u petak, 8. ožujka, u 16.15 i bit će dostupan u snimci na našim mrežnim stranicama.

Studenti i profesori s KBF-a u Đakovu sudjelovali na općoj audijenciji u Vatikanu

Bogoslovi, studenti i profesori Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu sudjelovali su u srijedu na općoj audijenciji u Vatikanu. U sklopu pozdrava vjernicima na različitim jezicima nakon redovne kateheze Papa ih je pozdravio te im, između ostalog, poručio: "Potičem vas prije svega da uskladite intelektualni rad s osobnim i crkvenim životom."

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja