Budi dio naše mreže

Ključna riječ: jedan-na-jedan-s-bogom

Iskrenost pred Bogom odvest će nas u dublji odnos no što možemo zamisliti

"U svemu On je taj koji vodi naše posvećenje i priprema nas za velike stvari. Ne možemo imati odnos s nekim ako nosimo maske i štitimo svoje srce. Zidine moraju pasti, srce se treba izliti, osjećaji trebaju izići. On nas poziva na prijateljstvo i otvorenost iz kojih će proizaći plodovi za cijeli svijet. Odgovornost je na nama."

Istinsku molitvu pokreće ljubav, a ne korist - donosimo dio iz knjige "Jedan na jedan s Bogom"

"Čežnja njegova srca je susresti se s našom čežnjom. On sjedi na zdencu naših dubina dok čeka da mu damo piti iz našeg srca koje mu se bezuvjetno predaje. Ne želi da ga tražimo samo zbog slatkoće koju dobivamo kad smo s njim, nego da ga tražimo zbog toga tko On jest. Želi da budemo s njim samo zbog njega sama, a ne zbog onoga što možemo dobiti od njega, jer istinsku molitvu pokreće ljubav, a ne korist." Donosimo dio iz knjige Mateja Živkovića "Jedan na jedan s Bogom" u kojoj autor piše o razvoju svoje osobne molitve i svoje potrage za Bogom.

Knjiga ‘Jedan na jedan s Bogom‘ nije samo knjiga o molitvi, već i poziv na promjenu, poziv na osoban susret s Bogom

"Deset godina je trebalo da se ovo između mene i Boga dogodi. Deset godina smo Bog i ja radili na toj knjizi. Deset godina avantura, deset godina druženja s Bogom, deset godina smo prolazili stvari koje sam onda pokušao riječima pretočiti u ovoj knjigu. Knjiga ‘Jedan na jedan s Bogom‘ nije samo knjiga o molitvi, već i poziv na promjenu", rekao je Matej Živković za Hrvatsku katoličku mrežu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja